Cartell de la cloenda de la 3a LLISCA a Molins de ReiArribem al final de la temporada, ja ho tenim tot preparat per a la jornada de cloenda d’aquesta 3a Lliga Itinerant de Scrabble en Català. La cita és per a tots els equips el dissabte 27 de juny a les 10 del matí a la Masia de Can Rabella. Per arribar-hi, premeu aquest enllaç i introduïu el vostre punt de partida per saber quin camí heu d’agafar.

Com l’any passat, el Mots i Més a Molins, club de Scrabble us anima a cloure aquesta competició en un àpat de germanor. Aquí podeu veure el menú Can Rabella per només 20€, també hi ha disponible un menú infantil de 13€.

El diccionari arbitral que s’emprarà en aquesta jornada serà el DISC (Diccionari Informatitzat de l’Scrabble en Català), que al seu torn es basa en el Diccionari de la Llengua Catalana de l’Institut d’Estudis Catalans.

En aquesta jornada, es jugarà amb rellotges d’escacs programats a 25 minuts per jugador, els equips participants hauran de portar un joc complet: tauler, faristols i fitxes i, si és possible, un rellotge d’escacs.

Us preguem que ompliu el formulari que hi ha més avall (abans de les 23.59 hores del dijous 25 de juny), per a confirmar (o declinar) la vostra assistència a la vuitena jornada, així com d’altres detalls que ens seran útils per a l’organització de la trobada. Tot i aquesta data límit proposada, us preguem que feu la confirmació dels equips el més aviat possible, ja que en aquesta jornada cal confirmar altres aspectes, a més dels organitzatius del joc, com és la reserva del dinar. Recordeu que l’ordre dels jugadors de cada equip pot variar a cada jornada.

En acabar la tercera ronda de la jornada, s’actualitzaran les classificacions i es farà el lliurament de premis en el que tothom pot tenir aquell punt de sort i de mèrit per ser guardonat.

Equips confirmats:

[table sort=”desc,asc”] Nº,Equip,Jugador 1,Jugador 2,Jugador 3,RLL,Dinar

1, Revolt Tim, Xavier Albons, Isaac Asensio, Antonio Caballero, No, 4

2, Parella de fet, Antonio Arcas, Joan Capdevila, Pep Vinyals, Sí, 3 o 4

3, Artemisia, Albert Rodríguez, Marta Rovira, Isabel Bargalló, Sí, 4

4, Llenega i Rovelló, Joan Andreu, Salvador Batlle, , Sí, 1

5, Fènix, Anna M. Genís, Elvira Sesé, Helena Berlanga, No, 3

6, 3 de lletres, Muntsa Clotet, Javier Larrañaga, Marc Ballús, Sí, 1

7, Ilíada, Lluís Parera, Albert Rico, Montse R, Sí, Mínim 1

8, Els Tres Motsqueters, Eric Olmedo, Joan Montané,, Sí, 2 adults i 3 infants

9, Carpe Diem, Karma Duch, Comodí,, Sí,

10, On Bas amb en Bas, Miquel Sesé, Gabriel Bas, ,Sí, 2

11, Micacos, Maria Lluïsa Penelas, Joan Barceló, , Sí,

,,,,,,

, Comodins:, Jordi Marzá,,,No, 1
[/table]

Equips que no assistiran a la jornada: Delta Prat, Les Gates, Enllaçats per la Llengua, Atots, Equip XL.

8a jornada de la LLISCA a Molins de Rei

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *