El proper dissabte 17 d’octubre, de 10 a 13.30 h, tindrà lloc la jornada inaugural de la 4a edició de la Lliga Itinerant de Scrabble en Català a Barcelona, al Bar Speed 58 que està situat al carrer Torrent de les Flors 43. Per arribar-hi es pot fer amb la Línia 3 del metro (estació de Fontana), amb la Línia 4 del metro (estació de Joanic) o a la parada de Gràcia dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. També és possible arribar-hi amb cotxe, hi ha zones de càrrega i descàrrega lliures d’aparcament els dissabtes, i es pot buscar aparcament per carrers com Pi i Margall o Encarnació, a carrers de l’Eixample com Bailèn, Pare Claret o Còrsega o bé anar als pàrquings de la Plaça Joanic o el del carrer Bruniquer, 35 (cantonada Torrent de les Flors).

El diccionari arbitral que s’emprarà en aquesta jornada serà el DISC (Diccionari Informatitzat de l’Scrabble en Català), que al seu torn es basa en el Diccionari de la Llengua Catalana de l’Institut d’Estudis Catalans.

En aquesta jornada, es jugarà amb rellotges d’escacs programats a 25 minuts per jugador, els equips participants hauran de portar un joc complet: tauler, faristols i fitxes i, si és possible, un rellotge d’escacs.

Us preguem que ompliu el formulari que hi ha a continuació (abans de les 23.59 hores del dijous 15 d’octubre), per confirmar (o no) la vostra assistència a la primera jornada, així com d’altres detalls que ens seran útils per a l’organització de la trobada.

Si encara no heu inscrit el vostre equip a la 4a edició de la LLISCA feu-ho també en aquest altre formulari.

Equips confirmats:

N Equip Jugador 1 Jugador 2 Jugador 3 R
1 Ara i Sempre Salvador Batlle Eulàlia Llargués
2 Estoc de Mots Marta Rovira Joan Andreu Maria Ribes No
3 Les gates Magda Falcó Àngels Marcè No
4 Micacos Maria Lluïsa Penelas Joan Barceló
5 Parella de fet Antonio Arcas Joan Capdevila Pep Vinyals
6 I la europea? Isaac Asensio Francesc Gelabert
7 Fènix Helena Berlanga Elvira Sesé No
8 Sense nom Joan Montané Karma Duch
9 LX Salvador Comelles Àlex Abad No
10 Mot a mot Joan Torra Javier Larrañaga No
11 On Bas amb en Bas Salvador Alsius Gabriel Bas No
1a jornada de la 4a LLISCA a Barcelona
Etiquetat a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web usa galetes pròpies i de tercers. Més informació...

La configuració de les galetes d'aquest web està definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-vos una millor experiència de navegació. Si continueu visitant aquest lloc web sense canviar-ne la configuració, accepteu l'ús de galetes per a proporcionar-vos una millor experiència possible de navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de les galetes, o feu clic a "D'acord" de sota, aleshores esteu acceptant això.

Tanca