Cartell 1r Mundial Scrabble Duplicat el Prat ManacorEstem molt contents, i il·lusionats, d’anunciar una nova competició de Scrabble en català, el 1r Campionat Mundial de Scrabble Duplicat en Català.

Enguany, el campionat mundial canvia de modalitat i proposem jugar en una modalitat del joc molt exigent, la duplicada.

com a novetat molt important, enguany el mundial tindrà dues seus: el Prat de Llobregat i Manacor, on es jugarà, de manera simultània, fins a decidir el campió (o campiona) mundial de la modalitat duplicada de Scrabble en català.

Teniu tota la informació i formulari d’inscripció al web del campionat: http://www.mundialscrabble.cat

1r Campionat Mundial de Scrabble Duplicat en Català

Aquest web usa galetes pròpies i de tercers. Més informació...

La configuració de les galetes d'aquest web està definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-vos una millor experiència de navegació. Si continueu visitant aquest lloc web sense canviar-ne la configuració, accepteu l'ús de galetes per a proporcionar-vos una millor experiència possible de navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de les galetes, o feu clic a "D'acord" de sota, aleshores esteu acceptant això.

Tanca