PRIMER CAMPIONAT D’AJUSCATS

(Amb l’aplicació Apalabrados®)

L’Associació de Jugadors de Scrabble en Català (AJUSC) organitza un campionat d’Aparaulats amb el nom de Primer Campionat d’Ajuscats. És un torneig obert en el que hi podrà participar tothom de forma gratuïta i que constarà de dues fases:

 

 • Fase de grups. Està previst que els grups estiguin formats per un màxim de 8-10 persones, tot i que pot haver-hi modificacions segons el número d’inscripcions que hi hagi. El nombre de grups també anirà en funció de les inscripcions.

 

   1. En aquesta fase, cada jugador s’enfrontarà una sola vegada contra la resta de jugadors del grup, tot buscant sempre que hi hagi la màxima paritat entre partides iniciades com per partides que t’inicien.
   2. Els primers classificats de cada grup accediran a la següent Fase d’eliminatòries amb una victòria a la butxaca. D’aquesta manera, si l’eliminatòria és al millor de 3, només li’n caldrà guanyar una, mentre que el seu rival n’hauria de guanyar dues.
   3. Els darrers classificats del grup aniran a la Repesca, que es jugarà en paral·lel a fase d’eliminatòries.

 

 • Fase d’eliminatòries. Tindran accés a aquesta fase tots els jugadors de cada grup que no hagin quedat en les darreres posicions que marquen el camí cap a la Repesca. En els enfrontaments es tindrà en compte la procedència de grup de cada jugador per tal de no repetir.

 

Teniu més informació a  http://www.ajuscrabble.cat/activitats/campionat-dajuscats/

Només et cal un mòbil, una tauleta o el mateix ordinador amb l’aplicació de l’Apalabrados que ja deus conèixer.

Per inscriure’t cal que ho facis a través d’aquest formulari

El seguiment de les partides, dels resultats, de les classificacions i de tota la informació que se’n derivi es farà a través d’aquesta pàgina.

Tens temps d’inscriure’t fins el dia 15 de desembre. A partir d’aquesta data s’obrirà ja el període de joc i rebreu tota la informació necessària per al desenvolupament del campionat.

No t’ho pots perdre! Ajusca’t!

1r Campionat d’Ajuscats

4 thoughts on “1r Campionat d’Ajuscats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *