Ara ja podem dir que el repte de fer una Duplicada en dues seus diferents ja és una realitat. És sense dubte una immillorable manera de començar un Mundial de Duplicades en la nostra llengua.

Un total de 53 participants repartits entre El Prat i Manacor s’aplegaren sota el mestratge del Miquel Sesé i na Bel Andreu per disputar-se l’honor d’aixecar el primer trofeu del 1r Campionat Mundial de Scrabble Duplicat en català.

Com a Associació de Jugadors de Scrabble en català ha significat una extraordinària estrena en l’organització d’un esdeveniment, que podeu seguir també en duplicat gràcies a la doble crònica emanada de les dues terres germanes. Hi trobareu les imatges i les classificacions, tant de la partida del matí com de la tarda, així com la global i definitiva que va donar com a 1r Campió en Josep Maria Martí, seguits per l’Anna Genís com a Subcampiona i pel Lluís de Yzaguirre com a 3r classificat.

Campions globals del 1r Mundial de Scrabble Duplicat en català: Lluís de Yzaguirre: tercer classificat; Josep Maria Martí: Campió; Anna Genís: subcampiona.

Volem agrair la tasca de tantes persones que han fet possible aquest 1r Mundial de Scrabble Duplicat en català, així com felicitar a tots i cadascun dels participants.

Fins ben aviat!

 

Cròniques i resultats del 1r Campionat Mundial de Scrabble Duplicat en català

Un pensament en “Cròniques i resultats del 1r Campionat Mundial de Scrabble Duplicat en català

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *