El proper dissabte 27 de febrer, de 9.15 a 13.00 h, tindrà lloc la 3a. jornada de la 4a edició de la Lliga Itinerant de Scrabble en Català a Manresa, al restaurant la Creperia, al c. Circumval·lació núm 40, de Manresa.

Alguns comentaris importants sobre aquesta jornada:

  • És la primera vegada que juguem a la Creperia. Els administradors del local ens obren l’espai expressament per a nosaltres. Estem segurs que quedaran satisfets amb la nostra visita. Fan esmorzar i dinars i segur que us podran satisfer qualsevol demanda culinària que els feu, 🙂
  • No podreu aparcar gratuïtament prop de la Creperia. El restaurant és molt proper al centre i tot el barri és zona blava.
  • Atès que és important acabar la 3a ronda a les 13h, la 1a ronda del dia dia començarà a les 9.30h, per tant, sigueu puntuals.
  • Per a aquells jugadors que facin el dinar a la Creperia, el local els ofereix un descompte del 50% per l’estada a l’aparcament la Farola (al c. Canyelles 5).
  • El 27 i 28 de febrer és la Fira de l’Aixada, dissabte és el dia ideal per fer dinar a Manresa i gaudir del barri antic a la tarda, queda prop de la Creperia.

El diccionari arbitral que s’emprarà en aquesta jornada serà el DISC (Diccionari Informatitzat de l’Scrabble en Català), que al seu torn es basa en el Diccionari de la Llengua Catalana de l’Institut d’Estudis Catalans.

En aquesta jornada, es jugarà amb rellotges d’escacs programats a 25 minuts per jugador, els equips participants hauran de portar un joc complet: tauler, faristols i fitxes i, si és possible, un rellotge d’escacs.

Us preguem que ompliu el formulari que hi ha a continuació (abans de les 23.59 hores del dijous 25 de febrer), per confirmar (o no) la vostra assistència a la primera jornada, així com d’altres detalls que ens seran útils per a l’organització de la trobada. Recordeu que si només pot venir un dels jugadors del vostre equip podrà jugar, però només comptarà a la classificació individual.

Equips confirmats:

[table sort=”desc,asc”]

N, Equip, Jugador 1, Jugador 2, Jugador 3, R

1, LX, Salvador Comelles, Felipe Calvo, , No

2, Ara i sempre, Salvador Batlle, Eulàlia Llargués,, Sí

3, Mot a mot, Xavier Larrañaga, Joan Torra,, No

4, Estoc de mots, Joan Andreu, Marta Rovira,, No

5, Fènix, Elvira Sesé, Helena Berlanga,, No

6, I la europea?, Xavier Albons, Francesc Gelabert,, Sí

7, On vas amb en Bas?, Salvador Alsius, Gabriel Bas,, No

8, Micacos, Maria Lluïsa Penelas, Joan Barceló,, Sí

9, Juguem com mai, Albert Rico, Lluís Parera,, Sí

10, Parella de Fet, Antonio Arcas, Joan Capdevila,, Sí

[/table]

Equips que no hi assistiran: Ara sí.

3a jornada de la 4a LLISCA a Manresa
Etiquetat a:

2 thoughts on “3a jornada de la 4a LLISCA a Manresa

  • 26 de febrer de 2016 a les 21.45
    Enllaç permanent

    Devant les noticies del servei meteorològic difoses per radi i tele. No creieu seria prudent suspendre la jornada? Espero la vostra resposta. Gracies

    Respondre
  • 26 de febrer de 2016 a les 23.52
    Enllaç permanent

    Us envio aquest correu per comunicar-vos que devant les noticies i recomanacions tant de Protecció Civil com de la Conselleria d’Interior, l’equip Parella de Fet em decidid no pujar a jugar aquesta jornada. Esperem no fer-vos anar molt malament, i us preguem ens disculpeu. Esperem retroba r-nos en la propera jornada. Salutacions.

    Respondre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *