El Segon Campionat d’Ajuscats finalment contempla un total de 109 participants que es distribueixen en 8 grups: 5 grups de 14 jugadors i 3 grups de 13 jugadors.

En aquesta primera Fase de Grups passaran a la Fase de Colors els 12 primers classificats. Cada posició en la classificació final en el grup defineix el grup al qual ingressarà cada jugador en la Fase de Colors. Només el primer i el segon classificat tindran estrelles, dues per al primer i una per al segon, molt importants perquè el Campió d’aquest 2n Campionat d’Ajuscats serà el jugador que tingui en possessió més estrelles, tal i com s’explica en les Bases del campionat.

Els participants han d’accedir al WEB DEL CAMPIONAT.

  • En aquest web hi ha una pàgina principal on es troben tots els participants inscrits distribuïts pels 8 grups, amb les classificacions parcials que es vagin generant a mesura que es desenvolupin les partides. Aquesta pàgina principal està en una pestanya que es diu “Fase de grups”, que tant es pot trobar en la part inferior del web o en la superior si es consulta des del mòbil.
  • Les altres pestanyes corresponen a cada grup amb el seu nom (Grup A, Grup B, Grup C, etc) i, per tant, són la referència de cada jugador. En cadascuna d’aquestes pestanyes hi ha en la part esquerra una taula sense ordenar en què es recullen les estadístiques de cada jugador, mentre que en la part dreta hi un quadre de cada jugador amb la informació de les partides que ha de disputar contra els seus rivals de grup. S’especifiquen les partides que el jugador ha d’iniciar i contra qui, de la mateixa manera que també hi consten les partides que els rivals han d’iniciar-li.
  • Just a sota de la taula sense ordenar hi ha un enllaç al formulari d’enviament de resultats.

En aquesta imatge es complementen les explicacions:

instruccions

Composició dels grups. Cada grup té dos caps de sèrie que surten dels 16 millors classificats del 1r Campionat d’Ajuscats que han repetit en l’actual edició distribuïts aleatòriament. La resta de participants, s’han ubicat en els diferents grups també de forma aleatòria.

Calendari de la Fase de Grups. El termini per disputar les 12 o 13 partides (segons el grup) de cada jugador va des del dia 7 de novembre fins l’11 de desembre a les 23:59.

Finalment, només recordar que els participants tinguin molt en compte els Aspectes del Joc que vénen a les Bases del Campionat i que s’aplicaran amb rigor.

Cada inici de partida convé que es comuniqui que és del Campionat d’Ajuscats per tal que no hi hagi cap confusió al respecte.

Per qualsevol dubte o incidència els participants poden enviar un correu electrònic a contacte@ajuscrabble.cat .

Molta sort i a jugar!

Comença el Segon Campionat d’Ajuscats
Etiquetat a:    

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *