La segona jornada de la 5a temporada de la LLISCA es jugarà el dissabte 5 de novembre del 2016, de 10 a 13.30h, al Casal del Centre que està situat al carrer d’Ignasi Iglesias 38-40 de Badalona.

En aquesta jornada, es jugarà amb rellotges d’escacs programats a 25 minuts per jugador i el diccionari arbitral serà el DISC (que es basa en el DIEC). Els equips participants hauran de portar un joc complet: tauler, faristols i fitxes i, si és possible, un rellotge d’escacs.

Us preguem que ompliu el formulari de confirmació d’assistència (abans de les 23.59 hores del dijous 3 de novembre), per informar-nos si assistireu a la jornada, així com d’altres detalls que ens seran útils per a l’organització de la trobada. Si sou un nou equip també cal que complimenteu el formulari d’inscripció d’equips a la 5a LLISCA.

Podeu consultar els equips confirmats a cada jornada i els equips inscrits a la 5a temporada de la LLISCA.

Convocatòria de la 2a jornada de la LLISCA a Badalona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *