L’activitat de l’Scrabble en català en aquest inici de temporada és força alt. El passat dijous 17 de novembre es va estrenar la DISCA (Duplicades itinerants de Scrabble en català), a la ciutat de Barcelona.

Van caler una vintena de jugades per decidir el vencedor de la vesprada. Les diferències entre les primeres posicions van ser molt justes, fet que demostra que qualsevol relliscada, per mínima que sigui pot fer ballar la posició dels jugadors amunt o avall.

Tant és així, que en una primera instància les posicions de dalt van patir modificacions per un petit error del programa. Hi va haver un primer i un segon classificats que s’endugueren els premis de la jornada, i un empat en la tercera posició. Després de corregir aquests petits errors al dia següent, la classificació final i definitiva va variar ostensiblement. El guanyador no es va moure, però el segon classificat va canviar, de manera que la 1a DISCA va quedar de la següent forma:

  • Guanyador: Albert Rodríguez
  • 2n classificat: Antonio Arcas
  • 3r classificat: Carles Cassanyes
L'Albert Rodríguez i el Carles Cassanyes, abans de la correcció de dades.
El Carles Cassanyes i l’Albert Rodríguez, abans de la correcció de dades.

Aquí es pot consultar la taula de resultats amb el seguiment de cada jugada per part de cada participant, i de moment és també la classificació general de la DISCA 2016/2017 en tractar-se de la primera jornada.

tauladiscabcn

La segona jornada es disputarà a Molins el dia 19 de gener, i amb els resultats obtinguts en aquesta seu s’obtindrà la classificació de la pròpia jornada i la classificació general que tindrà en compte les dues jornades disputades.

Ens veiem a Molins de Rei.

Resultats de la 1a jornada de la 2a DISCA, a Barcelona
Etiquetat a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *