El dissabte 19 de novembre es va celebrar a Badalona el VI Obert dels Països Catalans, al Casal del Centre de Badalona, on se’ns va tractar esplèndidament, com sempre ho fan. Un total de 32 jugadors estaven a punt d’entrar en competició per intentar endur-se aquest torneig. Mentrestant, en un racó i damunt d’una taula guarnida amb la bandera de la ciutat, els premis restaven quiets i impassibles a la imminent disputa de les partides.

premis

Després de les tres primeres rondes del matí hi havia quatre jugadors que es mantenien imbatuts: la Montse Hergueta, el Joan Andreu, el Carles Cassanyes i el Miquel Sesé.

Arribava una pausa ben merescuda entre els participants per alliberar-se de pressions i relaxar-se amb un bon dinar. I en aquest punt es va produir una sorpresa tan agradable com inesperada: la visita de la Sayaka Kamikariya, presidenta de la FISC. Sense dubte, va ser tot un honor i un orgull que ens acompanyés en el dinar, exhibint bonhomia i bona comunió amb la resta de comensals. Què bo compartir la passió per un joc!

La Sayaka i el Miquel... una parell de presidents ben avinguts. Quin plaer!
La Sayaka i el Miquel… un parell de presidents ben avinguts. Quin plaer!

Però l’hora de la veritat tornava a posar de front els 32 jugadors en 16 partides per tres rondes de tarda. Se succeïren victòries i derrotes, i algun empat, tot s’ha de dir. Però qui va mantenir-se ferm sense cedir cap partida i sumant rondes per victòria només va ser un jugador, en Miquel Sesé, que esdevé d’aquesta manera el Campió del VI Obert dels Països Catalans. El segon lloc se’l va endur l’Octavian Mocanu i el tercer la Montse Hergueta, ambdós amb només una derrota de sis partides.

Podeu seguir les classificacions parcials i la definitiva en aquesta pàgina.

La totalitat de premis es va repartir de la següent manera:

  • Campió del VI Obert dels Països Catalans: Miquel Sesé

miquel

  • Segon classificat del VI Obert dels Països Catalans: Octavian Mocanu.

tavi

  • Tercera classificada del VI Obert dels Països Catalans. Montse Hergueta.

hergueta

  • Paraula amb B de Badalona de més puntuació de: Àlex Abad amb BANYADORA de 102 punts.

alex

  • Jugada amb més puntuació: Salvador Comelles, amb ATONYINAU de 128 punts.

salvador

  • Jugadora amb més scrabbles: Rosa Maria Cot, amb 16 scrabbles. Cal dir que hi va haver un empat amb 4 jugadors que van fer 16 scrabbles: Miquel Sesé, Octavian Mocanu, Àlex Abad i Rosa Maria Cot. Se li adjudica a la Rosa Maria Cot per no haver estat anteriorment premiada.

cot

I tot seguit, i per finalitzat, unes quantes imatges que il·lustren el que va ser una gran jornada:

1

2

10

1112

13

3

4

5

Miquel Sesé, campió del VI Obert dels Països Catalans

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *