Dissabte dia 28 Sabadell acull la 3a Jornada de la Lliga Itinerant de Scrabble en Català (LLISCA). El lloc on es disputaran les partides és el Centre Cívic de la Creu Alta (Can Balsach), situat a la carretera de Lluçanès 16, 3r pis (davant plaça de la Creu Alta). La convocatòria es farà a les 9.30 i es prega màxima puntualitat perquè cal deixar el local a les 13.00 h.

Podeu fer la inscripció a través del formulari (abans de les 12 del migdia del divendres 27 de gener), tot recordant que heu de portar un joc per equip i un rellotge. Si no podeu portar cap de les dues coses, si us plau deixeu-ho reflectit en el formulari en el moment de fer la vostra inscripció. Podeu consultar els equips confirmats a cada jornada.

Fins dissabte!

Convocatòria de la 3a jornada de la LLISCA a Sabadell
Etiquetat a:

2 thoughts on “Convocatòria de la 3a jornada de la LLISCA a Sabadell

 • 31 de gener de 2017 a les 9.28
  Enllaç permanent

  Hola, nois:
  La paraula que vaig posar contra el mallorquinot, sr Xavier Albons (àlies Turbo) era endinyis, d’endinyar i no enginyis. 131 punts, correcte. Dic mallirquinot pq em va enganyar posant Turbo, i això, jo, no ho perdono.
  Gràcies

  Respondre
  • 2 de febrer de 2017 a les 12.46
   Enllaç permanent

   Perdona Joan, ja està corregit. És que no s’entenia bé al full d’anotació.

   Respondre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *