En la 2ª Jornada de la DISCA a Molins de Rei es van esgotar les 16 places i l’Ateneu Mulei va quedar a tope.

Abans de començar vam lliurar el premi a l’Antonio Arcas, després de corregir l’error que es va produir en la primera jornada i atorgar-li la segona posició que es tant es mereix. També vam tenir l’honor de comptar amb la presidenta de la FISC, la Sayaka Kamikariya, fet que va donar un plus categòric a la trobada.

El club amfitrió, Mots i Més a Molins, es va encarregar de comandar la partida amb el Moisès Solé i el Rafel Canosa, que van fer una tasca molt  bona, tot i la quantitat de participants.

La partida va començar amb un ritme trepidant, marcat per 4 scrabbles en les 5 primeres jugades. Cap dels jugadors va aguantar l’embranzida de l’Eliot (el programa), tot i que n’hi ha va haver força que en van fer 3. Però això només feia que començar: de les 4 següents jugades, 2 van tornar a ser scrabble. És a dir, que en 9 mans hi va haver 6 scrabbles! I amb tanta velocitat, el millor era fer una pausa no fos cas que ens estavelléssim. Ep! Que arriben les pizzes, a sopar!

Abans de la represa, satisfeta la gana, vam projectar la classificació fins a aquell moment que encapçalava en Carles Cassanyes seguit del clan Sesé, primer el Miquel i després l’Elvira.

Quedaven encara força jugades per endavant, tot i que el ritme de scrabbles havia de minvar de forma considerable, si bé les puntuacions de les jugades en força ocasions rondava els mèrits de qualsevol scrabble. Al final de la partida hi va haver 4 jugadors que es van veure beneficiats per una decisió nova que es va introduir: la bonificació de 10 punts en ser l’únic jugador que fes la jugada de més punts: la Balbina Brescó en la 3a ronda, el Miquel Sesé en la 6a, la Sayaka Kamikariya en la 7a i el Carles Cassanyes en la darrera, la 18a.

La classificació final es pot veure en la “taula màgica”, on descobrirem la jugada de cada jugador i la seva puntuació passant-hi el cursor per sobre.

Els premiats en aquesta jornada van ser:

  • Carles Cassanyes en 1a posició, amb 874 punts dels 1027 que va obtenir l’Eliot. Un 85%. Com a principal mèrit cal destacar la regularitat en les jugades, ja que ha aconseguit fer moltes jugades màximes i cap zero.
  • Albert Rodríguez en 2a posició, amb 750 punts, un 73%. A destacar el fet d’haver fet 3 zeros i, tot i així, remuntar posicions a partir de la represa.

Però seria injust no destacar la resta de jugadors, ja que en alguna o altra ronda tots han aconseguit fer alguna jugada màxima.

Finalment, unes imatges de la jornada. La propera a Terrassa!

Quatre instruccions d'inici.
Quatre instruccions d’inici.
Premi de la 1a Jornada per a l'Antonio Arcas. Felicitats!
Premi de la 1a Jornada per a l’Antonio Arcas. Felicitats!
Mitja part!
Mitja part!
L'hora de les pizzes! Segurament el millor, perquè tothom guanya!
L’hora de les pizzes! Segurament el millor, perquè tothom guanya!
El tauler de la represa.
El tauler de la represa.
Els premiats acompanyats dels jutges: Carles Cassanyes, Rafel Canosa, Moisès Solé i Albert Rodríguez.
Els premiats acompanyats dels jutges: Carles Cassanyes, Rafel Canosa, Moisès Solé i Albert Rodríguez.
Carles Cassanyes guanyador de la 2a Jornada de la DISCA a Molins de Rei.
Etiquetat a:        

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *