Els propers dijous 4 i dissabte 6 de maig tenim dues noves convocatòries escrablístiques: la de dijous 4 serà la 5a partida del circuit de Duplicades Itinerants de Scrabble en Català (DISCA) al Prat de Llobregat i la del dissabte 6 serà la 6a jornada de la Lliga Itinerant de Scrabble en català (LLISCA) a Molins de Rei. Tot seguit teniu els detalls de les dues convocatòries i els corresponents formularis de confirmació d’assistència.


DISCA al Prat de Llobregat:

El dijous 4 de maig de 20 a 23 hores es jugarà la 5a i darrera partida de la 2a temporada de la DISCA al local d’Amics d’El Prat, al carrer del Centre 2, del Prat de Llobregat, organitzada per Scrabble Delta Prat. Trobareu indicacions sobre com arribar-hi al web d’Amics d’El Prat. No hi ha servei de bar al local, però hi ha una nevera amb begudes, el sopar se l’haurà de portar cadascú o comprar-lo en establiments propers.

Recordeu de portar el vostre propi joc i fer la reserva de la vostra plaça mitjançant el formulari d’inscripció, tenint en compte que el nombre de places es limita a 16 com a màxim. Podeu consultar els jugadors inscrits a les jornades. El preu d’inscripció és de 2€ per a socis de l’AJUSC i de 3€ per als no socis.

Al final de la partida es lliuraran els premis del dia i es proclamarà el guanyador de tota la temporada.


LLISCA a Molins de Rei:

El dissabte 6 de maig a les 9.30 hores, començarà la 6a jornada de la LLISCA a l’Ateneu Mulei (C/ Ponent 15 de Molins de Rei), la jornada està organitzada per Mots i Més a Molins, club de Scrabble. S’hi pot arribar amb ferrocarril, l’estació de RENFE és a 7 minuts. Al voltant de l’ateneu hi ha zona blava, però hi ha algunes zones d’aparcament gratuït relativament a prop (1 i 2).

Podeu confirmar la vostra assistència a través del formulari (abans de les 12 del migdia del divendres 5 de maig), us preguem que si el vostre equip no hi pot participar ens ho indiqueu també al formulari. Podeu consultar els equips confirmats a cada jornada. Recordeu que heu de portar un joc per equip i un rellotge. Si no podeu portar cap de les dues coses, si us plau deixeu-ho reflectit en el formulari en el moment de fer la vostra inscripció.


La darrera jornada de la LLISCA finalment serà el 17 de juny a Matadepera. El canvi és degut a que el dilluns 5 de juny és la pasqua de Granada, festiu a Barcelona i diverses poblacions del seu voltant, a més de la coincidència amb el III Campionat de Scrabble Ciutat de Manacor, al qual us animem a participar!

Us convoquem a la 5a partida de la DISCA al Prat i a la 6a jornada de la LLISCA a Molins

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *