Podi DISCA ManresaLa quarta partida de la DISCA va tenir lloc el passat 23 de març al Cafè del Taller de Manresa, amb un ambient “discotequer” i va estar dirigida pel Joan Montané exercint com a amfitrió en nom del Club Scrabble Manresa.

El guanyador d’aquesta partida va ser en Carles Cassanyes, amb 796 punts i un 82% d’efectivitat, el segon classificat va ser en Miquel Sesé, amb 738 punts i un 76% de rendiment, i la Marta Rovira va completar el podi amb 725 punts i un 75% respecte al màster.

Podeu veure la classificació completa i tots els detalls de la partida a la taula de resultats.

Demà al Prat se celebra la 5a i darrera partida d’aquesta temporada de la DISCA i proclamarem el guanyador de tota la temporada.

Carles Cassanyes guanya la 4a partida de la DISCA a Manresa
Etiquetat a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web usa galetes pròpies i de tercers. Més informació...

La configuració de les galetes d'aquest web està definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-vos una millor experiència de navegació. Si continueu visitant aquest lloc web sense canviar-ne la configuració, accepteu l'ús de galetes per a proporcionar-vos una millor experiència possible de navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de les galetes, o feu clic a "D'acord" de sota, aleshores esteu acceptant això.

Tanca