DSC00292El dissabte 13 de maig un total de 28 jugadors van participar al 8è Campionat de Scrabble de Badalona. El campionat es va celebrar al Casal de Gent Gran del Centre, a qui agraïm la seva inestimable col·laboració perquè tot anés com una seda.

El guanyador del 8è Campionat de Scrabble Badalona va ser l’Octavian Mocanu que, amb un 100% d’eficàcia, va ser l’únic jugador que va guanyar tots els seus contrincants de la jornada. Al segon calaix del podi hi va quedar en Xavier Albons amb 5 victòries sobre 6 partides, només perdent davant del campió. I en Joan Andreu que, amb el millor diferencial de punts d’entre els 9 jugadors amb 4 victòries, esdevé el tercer classificat del campionat.

Pel que fa a la resta de premis de la jornada, la Maria Lluïsa Penelas va guanyar el premi a la millor jugada amb la lletra B amb un ABOIARES de 90 punts. Jordi Pujol va fer la millor jugada del campionat amb un VENCEREU de 176 punts. I la Marta Rovira va recollir el premi al major nombre de Scrabbles amb 17.

Continguts

Tots els resultats de la jornada:

Per a desplegar les dades, feu clic al títol de cada ronda.

Octavian Mocanu guanyador del 8è Campionat de Scrabble de Badalona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web usa galetes pròpies i de tercers. Més informació...

La configuració de les galetes d'aquest web està definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-vos una millor experiència de navegació. Si continueu visitant aquest lloc web sense canviar-ne la configuració, accepteu l'ús de galetes per a proporcionar-vos una millor experiència possible de navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de les galetes, o feu clic a "D'acord" de sota, aleshores esteu acceptant això.

Tanca