Francesc Gelabert lliura els premis a Carles CassanyesLa cinquena, i darrera, partida de la 2a temporada de la DISCA va tenir lloc el vespre del passat dijous 4 de maig al local d’Amics d’El Prat i va estar dirigida per Francesc Gelabert, exercint com a amfitrió en nom de Scrabble Delta Prat.

El guanyador d’aquesta partida va ser en Carles Cassanyes, amb 769 punts i un 88% d’efectivitat, el segon classificat va ser l’Antonio Arcas, amb 742 punts i un 85% de rendiment, i en Miquel Sesé va completar el podi amb 731 punts i un 83% respecte al màster. Podeu veure la classificació completa i tots els detalls de la partida a la taula de resultats.

Pel que fa al conjunt de la temporada, en Carles Cassanyes també aconsegueix la primera posició general amb la mitjana de posicions més baixa de tots els jugadors i les mitjanes de percentatge d’efectivitat i de puntuació més elevades. El segon classificat de la temporada és l’Albert Rodríguez i el tercer en Miquel Sesé. Podeu veure la taula de classificació de tota la temporada, amb les dades dels 24 jugadors que han participat en alguna de les cinc partides de la DISCA.

Fotografies de la partida:

Carles Cassanyes guanya la 5a partida de la DISCA al Prat i es proclama campió de la 2a temporada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *