IMG_20170617_1437207 jornades confirmen la maduresa d’una competició que tracta de reinventar-se i renovar-se per no morir d’èxit. El que no s’ha modificat de l’any passat és la cloenda a Matadepera (pronunciada com el sant i no com la fruita!), vila adinerada però més coneguda per les seves paelles d’agermanament del Casal de la Gent Gran, que va celebrar-se el 17 de juny de 2017.

Amb gairebé tot decidit en la classificació individual, on el Carles Cassanyes ha estat intractable aquesta temporada, sols perdent 1 partida de les 21 jugades, l’emoció estava en el 3er lloc, ja que el segon, era defensat pel Miquel Sesé, que finalment arribà a un meritori èxit del 80%. Al 3er lloc hi optaven l’Eric Olmedo, la eterna joventut, el Joan Andreu del Moianès i l’egarenc Àlex Abad. Aquest últim finalment va quedar-se, no sense obstacles, amb la 3a plaça amb un 72% de victòries.

Respecte a la classificació d’equips, ELS TRES TENORS (escapçats) s’alçaren victoriosos gràcies al 95.23% de victòries del Carles Cassanyes i del 60% de l’Albert Rico, i un 0% de participació del tercer tenor, en Lluís Parera que va restar a la banqueta les 7 jornades. Els LLISCANTS amb un excepcional 67.86% varen acabar segons i els ÚLTIMA HORA amb un 58.33% de victòries en tercera plaça.

En l’apartat del MOT MÉS VALUÓS va haver-hi un doble empat entre el doble campió d’enguany i el Joan Andreu, i per decisió divina se li va treure el triplet al Carles qui ens va dir: ATORGUIN (de 131 punts) el premi al noi moianès!!”. I en Joan Andreu li contestà: “Au ves i no me l’ENDINYIS (de 131 punts també) més!!”

L’anècdota de la jornada va estar protagonitzada per l’estimat Salvador Batlle, qui, en ser imparells, el SWISS li aplicà un BYE. Però en poc més de 1 minut ja tenia cercada una contrincant, la Carme Puig, jugadora de Matadepera que esmorzava al Casal, i així mateix en la ronda 2a va arribar a convèncer a l’Helena Troiano, muller del Josep Maria Martí i també ex-jugadora del grup de Matadepera que havia vingut a recollir al seu home. Qui coneix al Salvador sap que no és un home de banqueta!

Galeria de fotografies:

Tots els resultats:

Una LLISCA de 7 jornades ha tocat la seva fi a Matadepera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *