El proper dissabte 29 de juliol Scrabble Badalona organitza unes partides estiuenques per tancar la temporada. La convocatòria és a les 10 del matí al Bar Meila II (carrer de Colom 72 de Badalona), on es desenvoluparà tota la jornada, amb l’únic compromís de quedar-s’hi a dinar, en compensació per la cessió de l’espai. Es faran 3 partides al matí i 3 a la tarda. Per facilitar la organització cal que cada jugador es porti el seu propi joc.

La jornada és oberta a tothom, si voleu participar-hi us preguem que feu la inscripció a través d’aquest formulari abans de les 23.59 h. del dijous 27 de juliol. Si no hi ha un mínim de participants se suspendrà la jornada.

La jornada es manté per dissabte amb els 8 jugadors inscrits fins al moment.

Jugadors inscrits:

Jornada estiuenca de Scrabble a Badalona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *