El proper dissabte 29 de juliol Scrabble Badalona organitza unes partides estiuenques per tancar la temporada. La convocatòria és a les 10 del matí al Bar Meila II (carrer de Colom 72 de Badalona), on es desenvoluparà tota la jornada, amb l’únic compromís de quedar-s’hi a dinar, en compensació per la cessió de l’espai. Es faran 3 partides al matí i 3 a la tarda. Per facilitar la organització cal que cada jugador es porti el seu propi joc.

La jornada és oberta a tothom, si voleu participar-hi us preguem que feu la inscripció a través d’aquest formulari abans de les 23.59 h. del dijous 27 de juliol. Si no hi ha un mínim de participants se suspendrà la jornada.

La jornada es manté per dissabte amb els 8 jugadors inscrits fins al moment.

Jugadors inscrits:

Jornada estiuenca de Scrabble a Badalona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web usa galetes pròpies i de tercers. Més informació...

La configuració de les galetes d'aquest web està definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-vos una millor experiència de navegació. Si continueu visitant aquest lloc web sense canviar-ne la configuració, accepteu l'ús de galetes per a proporcionar-vos una millor experiència possible de navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de les galetes, o feu clic a "D'acord" de sota, aleshores esteu acceptant això.

Tanca