Temporada 2017-2018 de la LLISCA i la DISCAL’AJUSC reprèn les competicions anuals de la DISCA i la LLISCA. El dimarts 17 d’octubre a Molins de Rei, comença la tercera temporada de la DISCA, el circuit itinerant de partides duplicades. En les dues edicions anteriors aquest circuit de duplicades s’ha jugat sempre al vespre entre setmana. Aquesta temporada, però, aquesta competició té una novetat, ja que algunes de les partides de la DISCA coincidiran amb la jornada de la LLISCA en cap de setmana. Així, al matí hi haurà jornada de la LLISCA i, a la tarda, partida de la DISCA al mateix espai. D’aquesta manera s’atén el suggeriment d’alguns jugadors de completar la jornada escrablística, permetent també participar només a una de les dues opcions. En algunes seus, però, es manté la convocatòria al vespre i entre setmana com ara a Molins de Rei.

Esperant a acabar de perfilar totes les dates i seus de la temporada, per ara podem avançar que les primeres partides confirmades de la DISCA són, a banda de la inaugural de Molins de Rei, la del Prat, el 20 de gener, i la de Manresa, el 24 de febrer, que coincidiran amb jornades de la LLISCA.

6a temporada de la LLISCA:

Pel que fa a la LLISCA, enguany fem ja la sisena edició i a hores d’ara té cinc jornades confirmades. La jornada inaugural es farà l’11 de novembre a Badalona. La segona jornada es farà el 20 de gener al Prat que, com ja hem dit coincidirà amb partida de la DISCA a la tarda. A la tercera jornada visitarem Manresa, el 24 de febrer, que també tindrà partida de la DISCA. El 19 de maig està prevista la jornada de Sabadell. I el 16 de juny jugarem a Matadepera, que tornarà a fer la cloenda. Hi ha algunes dates previstes per si s’hi vol afegir alguna seu més.

 

S’obren les inscripcions de la DISCA i la LLISCA:

Podeu consultar tota la informació sobre la partida inaugural de la DISCA del dimarts 17 d’octubre a Molins de Rei i confirmar-hi la vostra assistència.

Podeu començar a inscriure els vostres equips per participar a la 6a temporada de la LLISCA, consultar la informació de la jornada inaugural de Badalona i confirmar-hi ja la vostra assistència.

Novetats al web de l’AJUSC:

Destaquem també que hi ha algunes novetats al web de l’AJUSC, s’ha incorporat un nou apartat d’agenda, que facilitarà la planificació dels esdeveniments i centralitzarà tot el calendari per tal que els jugadors coneguin les properes cites escrablístiques amb la màxima antelació possible. Com veureu, molts esdeveniments pràcticament no tenen informació, però tan bon punt tinguem la data confirmada la publicarem a l’agenda, i quan tinguem més detalls els anirem afegint.

A més, a partir d’ara, tota la informació de la LLISCA i la DISCA es canalitza a través del web de l’AJUSC amb els seus propis apartats. En les darreres setmanes ja s’han anat incorporant al web de l’AJUSC tots els continguts de les darreres temporades de la LLISCA i la DISCA, que fins ara eren només al web de la LLISCA, que aviat desapareixerà.

Nova temporada de la DISCA i la LLISCA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *