Molins de Rei ha estat la primera seu en rebre jugadors de la DISCA, amb una participació per sota de la mitjana de les darreres partides. A ningú se li escapa que la situació política que estem vivint afecta les nostres activitats quotidianes i el món de l’Scrabble no n’és una excepció, ja vam haver de posposar aquesta jornada inaugural i tampoc podem estar contents de l’assistència que ha tingut finalment.

Tot i així, el que compta és que haguem donat el tret de sortida de la temporada, que les fitxes hagin començat a rodar, que els faristols s’hagin preparat per abraçar paraules i que els taulers hagin entomat les primeres jugades entre els mestres reunits.

Xavier Albons lliura el premi de la DISCA de Molins a Carles CassanyesLa sort ha fet que la partida permetés ser jugada amb un tauler obert i que els faristols no fossin massa enrevessats. Així, l’estadística diu que la màxima puntuació possible d’aquesta partida era de 1028 punts, i que els jugadors més encertats van vorejar el 80% d’aquesta puntuació:

La diferència entre el primer i el segon classificat ha estat de 7 punts només, suficients per poder proclamar en Carles Cassanyes com a Campió de la primera partida de la DISCA. Moltes felicitats!

Només queda recordar-vos que la següent partida de la DISCA no serà fins el 20 de gener del 2018 en jornada compartida amb la LLISCA al Prat de Llobregat. Però abans hi haurà el VI Campionat de Scrabble de Sabadell aquest mateix dissabte 4 de novembre, el dissabte 11 de novembre hi haurà la primera jornada de la LLISCA a Badalona i l’inici de la IV ManaCup a Manacor i el 2 de desembre ja us podeu reservar la data per la segona edició del Campionat Mundial de Scrabble Duplicat en Català. Teniu més activitats escrablístiques programades a l’apartat d’agenda d’aquest web. Fins aviat!

Carles Cassanyes guanya la DISCA de Molins
Etiquetat a:            

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *