Ens plau comunicar-vos que el Campionat d’AJUSCATS, en la seva 5a edició, es tornarà a fer. Han estat mesos sense notícies, dominats pel perill de l’abandonament, doncs ja us podeu imaginar la dedicació que cal per muntar, organitzar i mantenir un campionat que està al voltant dels 100 participants. I és gràcies a la insistència de molts de vosaltres que ens hem engrescat a reprendre aquest projecte, en el que també ens volem veure compensats amb el vostre compromís i “fair play” (ja sabeu, allò de no usar els robots).

Així doncs, el proper 13 de gener comença el 5è AJUSCATS, el campionat d’Apalabrados en català que organitza l’AJUSC. Les inscripcions estan obertes fins al 3 de gener!

En aquesta temporada 2019/2020 continuarem amb les dues competicions d’Obertura i Cloenda, per inspiració directa en la lliga argentina de futbol. El Torneig d’Obertura comença el 13 de gener de 2020 i finalitzarà el 22 de març. El Torneig de Cloenda tindrà el seu inici el 13 d’abril de 2020 i finalitzarà el 21 de juny. Cadascun d’aquests tornejos tindrà diverses divisions de fins a 24 jugadors, amb ascensos i descensos.

A continuació, teniu els enllaços principals als quals heu de recórrer per participar:

Recordem que, com en la passada temporada, recomanem que el responsable de comunicar el resultat de la partida sigui el jugador que l’acaba, de manera que tan bon punt es faci la darrera jugada, comuniqui el resultat final mitjançant el formulari. Però ara és només una recomanació, si pel que sigui, vol fer-ho l’altre jugador, pot fer-ho sense problemes. Això sí, vetllant tots dos per tal que arribi el resultat el més ràpid possible!

Ara només cal que us inscriviu i, així que acabi el període d’admissió de jugadors, us donarem més detalls de com queden els grups i què haureu de fer. Recomanem fer una lectura de la normativa del 5è AJUSCATS, allà trobareu més novetats i aclariments d’aquesta nova edició!

Inscriu-t’hi!

Torna l’AJUSCATS, el 5è campionat d’Apalabrados de l’AJUSC!

2 thoughts on “Torna l’AJUSCATS, el 5è campionat d’Apalabrados de l’AJUSC!

 • 22 de desembre de 2019 a les 22.39
  Enllaç permanent

  Bones festes a tothom !
  agraïrixo,!a tots aquells que feu possible aquest 5 campionat, les ganes i el temps que hi dediqueu.
  Karma Duch

  Respondre
 • 22 de desembre de 2019 a les 22.46
  Enllaç permanent

  Per cert aquest Nadal els regals arriben abans que el 25.
  La sentència que fa jurisprudència, de naturalesa històrica e infinitament important i transgressora.
  I el 5è campionat d’ajuscats.

  Respondre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *