Coincidint amb l’inici de la temporada 2019-2020 s’han aplicat algunes novetats al BARRUF.

Categories del BARRUF

Tal com es va aprovar a l’assemblea de l’AJUSC del passat mes de juny, s’han creat 2 noves categories al BARRUFGran Gran Mestre (per als jugadors amb més de 1400 punts) i Avançat (per als jugadors que tenen entre 1000 i 1099 punts), que s’afegeixen a les ja existents d’Expert (entre 1100 i 1199 punts)Mestre (entre 1200 i 1299 punts) i Gran Mestre (entre 1300 i 1399 punts).

Des d’ara també apareix el nom del campionat o fase que s’està computant a la capçalera del BARRUF, per tal d’identificar més fàcilment a quin esdeveniment correspon l’edició.

Aquests canvis ja s’han aplicat al primer BARRUF de la temporada 2019-2020, el número 125, que correspon al Torneig de Festa Major de Manresa 2019.

Consulteu les darreres edicions i tota la informació d’aquest rànquing a la pàgina del BARRUF.

Noves categories al BARRUF
Etiquetat a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web usa galetes pròpies i de tercers. Més informació...

La configuració de les galetes d'aquest web està definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-vos una millor experiència de navegació. Si continueu visitant aquest lloc web sense canviar-ne la configuració, accepteu l'ús de galetes per a proporcionar-vos una millor experiència possible de navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de les galetes, o feu clic a "D'acord" de sota, aleshores esteu acceptant això.

Tanca