El passat dissabte 4 d’abril a la tarda vam celebrar la 1a Duplicada telemàtica de Scrabble en català on van participar-hi 26 jugadors, cadascú des del seu respectiu espai de confinament, i és que aquesta nova activitat ha nascut com a conseqüència de les mesures preses per la pandèmia del coronavirus.

El campió de la partida va ser en Xisco Truyols, amb 841 punts, un 88% d’efectivitat sobre la referència de 957 punts, i un total de 5 jugades mestres. La segona classificada va ser tanit72, amb 790 punts, una eficàcia del 83% i 4 jugades mestres. I al tercer lloc s’hi va situar la Mercè Illa, que va fer 780 punts, un 82% i 4 jugades mestres.

Al final de l’article podeu veure tots els resultats de la partida. Hem estat generosos i hem corregit els problemes que alguns jugadors van tenir amb les coordenades o amb les jugades que havien arribat amb número de ronda equivocat (per problemes tècnics), de manera que la classificació definitiva ha tingut alguns canvis respecte la classificació provisional que es va mostrar al final de la partida, tal com es va advertir que podia passar.

Durant la partida hi va haver alguns problemes tècnics que van fer que alguns jugadors no poguessin seguir-la adequadament. També som conscients que hi va haver una mica de confusió sobre com i on s’hauria de jugar la partida. Us demanem disculpes, perquè per nosaltres també era la primera vegada que fèiem una duplicada en línia. Segur que tots n’hem après alhora i la propera partida sortirà millor. Algunes de les errades que vam tenir, ja han estat solucionades de cara a properes duplicades. Malgrat les errades que hi va haver, fem una valoració positiva del desenvolupament de la partida i agraïm molt tots els missatges de felicitació rebuts.


2a Duplicada telemàtica

El proper dissabte 18 d’abril a les 17.30 hores jugarem la 2a Duplicada telemàtica de Scrabble en català, teniu més informació en aquesta pàgina i ja hem obert les inscripcions!


Vídeo de la partida

A sota podeu veure el vídeo de la retransmissió de la partida. N’hem retallat el tros d’espera del principi, el problema d’àudio de l’explicació inicial i alguna pausa que allargava el vídeo innecessàriament. La durada total ha quedat en 1 hora i 48 minuts.

Així doncs, qui vulgui pot jugar la partida com a entrenament per a futures partides duplicades (presencials o telemàtiques). Podeu anotar totes les vostres jugades en paper (aquí teniu el full de notació per a duplicades en PDF) i validar-les després amb l’Eliot, que és el programa que fem servir per dirigir les partides (aquí teniu un manual d’ús del programa). Us deixem el fitxer de la partida per facilitar-vos la tasca.


Tots els resultats

Tot seguit podeu desplegar la classificació definitiva i totes les jugades de cadascuna de les rondes de la partida, clicant als títols.

[accordion clicktoclose=true tag=h4] [accordion-item title=”Classificació”]

A la següent llista teniu la classificació completa de la partida. Podeu veure les jugades de cadascun dels participants clicant a sobre dels seus noms.

[iframe src=”http://www.ajuscrabble.cat/duplicades/telematiques/1a/classificacio.htm” width=”100%” height=”400″] [/accordion-item] [accordion-item title=”Rondes”]

Aquí podeu veure les jugades de cadascuna de les rondes. Si cliqueu al títol de cada columna (excepte la dels percentatges) les dades es reordenaran a partir d’aquell criteri.

[iframe src=”http://www.ajuscrabble.cat/duplicades/telematiques/1a/rondes.htm” width=”100%” height=”400″] [/accordion-item] [/accordion]

Teniu suggeriments?

Si teniu suggeriments o propostes per tal de millorar el desenvolupament de les partides duplicades en línia, podeu deixar-los als comentaris de sota.

Xisco Truyols guanya la 1a Duplicada telemàtica de Scrabble en català

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *