El passat dissabte 18 d’abril a la tarda vam celebrar la 2a Duplicada telemàtica de Scrabble en català on van participar-hi un total de 34 jugadors.

El campió de la partida va ser en Mateu Matas, amb 941 punts, un 86% d’efectivitat sobre la referència de 1090 punts, i un total d’11 jugades mestres. El segon classificat va ser en Xisco Truyols, amb 894 punts, una eficàcia del 82% i 8 jugades mestres. I al tercer lloc s’hi va situar en Joan Llodrà, que va fer 882 punts, un 81% i 5 jugades mestres.

Al final de l’article podeu veure tots els resultats de la partida. Igual que a la 1a partida, hem estat generosos amb els errors de coordenades i hem corregit algunes errades que vam tenir en la validació de les jugades en temps real, així que la classificació ha tingut algunes variacions respecte la classificació provisional mostrada durant la transmissió en directe.


Inscriu-te a la 3a Duplicada telemàtica

El proper dissabte 2 de maig a les 17.30 hores jugarem la 3a Duplicada telemàtica de Scrabble en català, teniu més informació en aquesta pàgina i ja hem obert les inscripcions!


Vídeo de la partida

A sota podeu veure el vídeo retallat de la retransmissió de la partida. La durada total ha quedat en 1 hora i 53 minuts. Així doncs, qui vulgui pot jugar la partida com a entrenament per a futures partides duplicades (presencials o telemàtiques). Podeu anotar totes les vostres jugades en paper (aquí teniu el full de notació per a duplicades en PDF) i validar-les després amb l’Eliot, que és el programa que fem servir per dirigir les partides (aquí teniu un manual d’ús del programa). Us deixem el fitxer de la partida per facilitar-vos la tasca.


Tots els resultats

Tot seguit podeu desplegar la classificació definitiva i totes les jugades de cadascuna de les rondes de la partida, clicant als títols.

[accordion clicktoclose=true tag=h4] [accordion-item title=”Classificació”]

A la següent llista teniu la classificació completa de la partida. Podeu veure les jugades de cadascun dels participants clicant a sobre dels seus noms.

[iframe src=”http://www.ajuscrabble.cat/duplicades/telematiques/2a-classificacio.htm” width=”100%” height=”400″] [/accordion-item] [accordion-item title=”Rondes”]

Aquí podeu veure les jugades de cadascuna de les rondes. Si cliqueu al títol de cada columna (excepte la dels percentatges) les dades es reordenaran a partir d’aquell criteri.

[iframe src=”http://www.ajuscrabble.cat/duplicades/telematiques/2a-rondes.htm” width=”100%” height=”400″] [/accordion-item] [/accordion]

Teniu suggeriments?

Si teniu suggeriments o propostes per tal de millorar el desenvolupament de les partides duplicades en línia, podeu deixar-los als comentaris de sota.

Mateu Matas va ser el campió de la 2a Duplicada telemàtica de Scrabble en català

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *