AJUSCATS: Campionat d'Aparaulats de l'AJUSC

Per vuitè any consecutiu, des de l’AJUSC, organitzem la nostra lliga d’Apalabrados en català, l’AJUSCATS, que en la seva 8a edició es manté en el mateix format de les darreres edicions, però amb la novetat que comença a la tardor i que tindrà 3 fases.

La lliga constarà de 3 fases independents: La 1a Fase es jugarà entre el 16 d’octubre al 17 de desembre del 2022, la 2a Fase es jugarà entre el 22 de gener al 25 de març de 2023 i la 3a Fase es jugarà entre el 23 d’abril al 24 de juny de 2023.

La inscripció a la 1a Fase estarà oberta fins al 8 d’octubre, inclòs.

Inscrits a la 1a Fase del 8è AJUSCATS

Obertes les inscripcions del 8è AJUSCATS, la lliga d’Apalabrados de l’AJUSC!

2 thoughts on “Obertes les inscripcions del 8è AJUSCATS, la lliga d’Apalabrados de l’AJUSC!

 • 10 d'octubre de 2022 a les 10.23
  Enllaç permanent

  Bon dia,
  si d’aquí a l’inici de la primera fase de la 8a AJUSCATS hi hagues cap baixa, em postulo per ocupar el lloc deixat.
  Gràcies

  Respondre
  • 10 d'octubre de 2022 a les 12.02
   Enllaç permanent

   Gràcies, però desgraciadament no serà possible. Ja hem fet el repartiment de divisions, estem a punt de publicar-lo, i si hi hagués una baixa, difícilment podríem cobrir-la, perquè caldria refer totes les divisions inferiors. Esperem comptar amb tu a la 2a Fase!

   Respondre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *