8è AJUSCATS: Lliga d'Apalabrados en català

Acabem d’obrir les inscripcions per a la 2a Fase del 8è AJUSCATS, com ja sabràs, normalment en aquesta època de l’any és quan obríem l’AJUSCATS, però enguany vam decidir que tindria tres fases (una per cada trimestre de la temporada) i ja vam fer la 1a fase a la tardor del 2022.

Així i tot, encara que no hagis participat en la 1a fase (ni en cap edició anterior), res no impedeix que puguis apuntar-te en aquesta 2a fase de la nostra lliga d’Apalabrados en català!

T’hi apuntes?

Inscrits a la 2a Fase del 8è AJUSCATS

Les inscripcions a la 2a Fase estan obertes fins al 17 de gener del 2023.

Obrim les inscripcions per a la 2a Fase del 8è AJUSCATS!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web usa galetes pròpies i de tercers. Més informació...

La configuració de les galetes d'aquest web està definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-vos una millor experiència de navegació. Si continueu visitant aquest lloc web sense canviar-ne la configuració, accepteu l'ús de galetes per a proporcionar-vos una millor experiència possible de navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de les galetes, o feu clic a "D'acord" de sota, aleshores esteu acceptant això.

Tanca