L'Apalabrados ràpid és la modalitat de partides de l'Apalabrados en la que hi ha un temps màxim de 5 minuts per fer cada tirada, i això implica que la partida s'ha de jugar tota seguida (de 20 minuts a 1 hora de durada aproximadament), fent d'aquesta modalitat la més semblant a les partides de Scrabble clàssic d'1 contra 1.

Per potenciar les partides ràpides d'Apalabrados en català, des de l'AJUSC, hem creat un grup de Telegram per tal de facilitar que els interessats en aquesta modalitat puguin comunicar-se per trobar algú amb qui jugar-hi.

Si vols formar-ne part, omple aquest formulari i t'afegirem al grup d'Apalabrados ràpid.

Apunta't-hi, quants més serem, més riurem!


Al final d'aquesta pàgina hi ha un apartat de preguntes freqüents on aclarim dubtes sobre la modalitat d'Apalabrados ràpid, donem ajuda amb l'aplicació Telegram i trobareu més informació sobre el funcionament d'aquest grup.


 

Per donar-li un component competitiu a aquest grup, hi ha un formulari on comunicar els resultats de les partides jugades en aquesta modalitat.

Podeu veure la llista de resultats de totes les partides, ordenades per data de joc o per la suma de punts dels dos jugadors, una classificació en funció del percentatge de partides guanyades, una en funció de la velocitat, una amb el nombre de partides jugades de cadascú i una darrera amb els dies sense jugar que porta cada jugador.

També hi ha una pàgina amb algunes estadístiques generals sobre aquesta modalitat.


 

Preguntes freqüents