Loading Map....

Data/Hora
Date(s) - 11/05/2019
9.45 - 20.00

Localització
Casal de Gent Gran del Centre

Categories

Organitza
AJUSC, Scrabble BadalonaEl 10è Campionat de Scrabble de Badalona tindrà lloc el dissabte 11 de maig al Casal de Gent Gran del Centre, al carrer d’Ignasi Iglesias 38-40 de Badalona. El campionat es jugarà a 6 rondes, d’un contra un, amb sistema suís i amb rellotges d’escacs programats a 25 minuts per jugador.

Horari:

  • 9.45 h: Recepció dels participants.
  • 10.00 h: Inici del campionat: 3 rondes durant el matí.
  • 14.00 h: Pausa pel dinar.
  • 15.45 h: Continuació del campionat: 3 rondes a la tarda.
  • 19.30 h: Lliurament de premis.

Premis: Hi haurà premis pels 3 primers classificats, a la millor jugada, a la millor jugada amb la lletra B i al major nombre de Scrabbles. Aquests darrers premis no són acumulables per als 3 primers classificats.

Normativa: El reglament del campionat es regirà per la normativa per a partides de Scrabble clàssic de l’AJUSC, i el diccionari arbitral serà el DISC 2.6.14 (Diccionari Informatitzat de Scrabble en català), que es basa en el DIEC2.

Inscripció: 10 € per participant o 7 € per a socis de l’AJUSC (qui vulgui pot fer-se’n soci aquell mateix dia). Podeu fer la vostra inscripció a través d’aquest formulari i escollir si voleu l’opció de dinar en grup. Les places estan limitades a 40 participants.

Inscrits:

10è Campionat de Scrabble de Badalona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *