Loading Map....

Data/Hora
Date(s) - 04/09/2021
9.45 - 18.30

Localització
Cafeteria Restaurant Onteneu (Ateneu Les Bases)

Categories

Organitza
Club Scrabble ManresaDissabte 4 de setembre, de 10.00 a 18.30 h, se celebrarà el 14è Torneig de Festa Major del Club Scrabble Manresa a la Cafeteria Restaurant Onteneu, a l’Ateneu de les Bases (carrer dels Cintaires 32 de Manresa). El campionat es jugarà a 5 rondes, 1 contra 1, en format suís.

Amb aquesta activitat volen reprendre de manera simbòlica l’activitat com a club de Scrabble que està suspesa des de principis de 2020.

Programa

  • 9.45 h: recepció dels participants
  • 10.00 h: inici del campionat (3 rondes)
  • 14.00 h: pausa per a dinar
  • 16.00 h: represa del campionat (2 rondes)
  • 18.00 h: lliurament de premis i cloenda

Premis

  • 1r classificat
  • 2n classificat
  • 3r classificat
  • Millor jugada
  • Jugador amb més nombre de scrabbles

Inscripcions

Les inscripcions es poden fer al formulari que hem habilitat amb aquesta finalitat (clica aquí). Atesa la situació de pandèmia el nombre màxim d’inscripcions és de 16 jugadors, a fi de mantenir la garanties de seguretat necessàries. El cost de la inscripció al campionat és de 5 €, que cal abonar el mateix dia.

Modalitat de competició

El campionat es farà en modalitat clàssica d’enfrontaments d’un contra un a cinc rondes. L’emparellament dels jugadors es farà pel sistema suís (és a dir, que excepte la primera ronda, els jugadors s’enfrontaran a rivals amb un balanç semblant de victòries i derrotes). Si, com és previsible pel nombre màxim de participants, en alguna de les rondes finals no és possible aplicar les normes de l’aparellament suís sense repetir enfrontaments, s’aplicaran les normes d’aparellament del Rei del Turó (això és, primer classificat contra el segon, tercer contra el quart, etc.)

Mecànica i desenvolupament

Les partides són d’un contra un seguint les regles habituals del joc i amb rellotge d’escacs. Cada jugador disposa de vint-i-cinc minuts per a completar totes les tirades de la partida. En cas d’exhaurir els vint-i-cinc minuts disposa de cinc minuts extra. En total la partida no pot durar més d’una hora.

Diccionari d’arbitratge

La validesa de les paraules que es poden jugar es fa mitjançant el validador del DISC (Diccionari informatitzat de l’Scrabble en català), basat en el Diccionari de la llengua catalana, de l’IEC.

Dinar

La cafeteria-restaurant Onteneu ens oferirà un menú per a la pausa del dinar (preu aproximat de 18€)

Restriccions i normes de seguretat a causa de la COVID-19

Important: a causa de la pandèmia de la COVID-19, que encara és ben present, l’activitat es desenvoluparà seguint les normes de seguretat necessàries. La terrassa de l’Onteneu ens permet fer el campionat a l’aire lliure, cosa que ja redueix els riscos de contagi. Així i tot, els jugadors hauran de jugar totes les partides amb màscara homologada i hi haurà gel hidroalcohòlic a disposició dels jugadors. Quan no s’estigui jugant, es recomana continuar fent ús de la màscara.

Inscrits

Relació de jugadors inscrits. La llista s’actualitza cada 5 minuts.

Inscriu-te al campionat clicant aquí

14è Torneig de Festa Major del Club Scrabble Manresa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *