El proper dissabte 8 de novembre, de 10 a 13.30 h, tindrà lloc la 2a. jornada de la 3a edició de la Lliga Itinerant de Scrabble en Català a Badalona, al Casal del Centre que està situat al carrer Ignasi Iglesias 38-40.

El diccionari arbitral que s’emprarà en aquesta jornada serà el DISC (Diccionari Informatitzat de l’Scrabble en Català), que al seu torn es basa en el Diccionari de la Llengua Catalana de l’Institut d’Estudis Catalans.

En aquesta jornada, es jugarà amb rellotges d’escacs programats a 25 minuts per jugador, els equips participants hauran de portar un joc complet: tauler, faristols i fitxes i, si és possible, un rellotge d’escacs.

Equips confirmats:

Equip Jugador 1 Jugador 2 Jugador 3 R
1 Carpe Diem Karma Duch Marga Colillas
2 Llenega i Rovelló Joan Andreu Maria Ribes
3 Les Gates Rosa Maria Cot Magda Falcó No
4 Equip XL Àlex Abad Salvador Comelles No
5 Artemisia  Marta Rovira  Núria Casas No
6 3 de lletres  Marc Ballús  Javier Larrañaga  Muntsa Clotet
7  Revolt Tim  Xavier Albons  Isaac Asensio
8  Delta Prat  Francesc Gelabert  Anna Rodrigo
9 Parella de fet  Joan Capdevila  Antonio Arcas  Pep Vinyals
10 Ilíada Albert Rico  Lluís Parera
11  Enllaçats per la Llengua  Carles Cassanyes  Salut Arús No
12  Fènix  Josep M. Martí  Elvira Sesé No
13  On Bas amb en Bas  Miquel Sesé  Salvador Alsius  Gabriel Bas
14 Micacos Maria Lluïsa Penelas Joan Barceló
15 Els Tres Motsqueters Joan Montané Balbina Brescó

Equips que no assistiran a la jornada: Atots.

2a jornada de la 3a LLISCA a Badalona
Etiquetat a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web usa galetes pròpies i de tercers. Més informació...

La configuració de les galetes d'aquest web està definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-vos una millor experiència de navegació. Si continueu visitant aquest lloc web sense canviar-ne la configuració, accepteu l'ús de galetes per a proporcionar-vos una millor experiència possible de navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de les galetes, o feu clic a "D'acord" de sota, aleshores esteu acceptant això.

Tanca