I la Llisca torna a Badalona, la tercera ciutat més gran de Catalunya pel que fa a nombre d’habitants, engruixits el passat dissabte 8 de novembre per una trentena d’animosos jugadors de Scrabble.

La jornada va ser plàcida en un encantador local al mateix centre de la ciutat, on el seu responsable ens va rebre amb els braços oberts com ja va fer l’any passat. Moltes gràcies doncs per l’acolliment i al Joan Barceló per la seva empenta i pels rajolins de cervesa a porró acompanyats de patates i olives amb els quals ens va donar la benvinguda. Penseu que això és un detall seu, pagat de la seva butxaca. Moltes gràcies.

Pel que fa a la jornada de joc, només un petit problema. Alguns equips van baixar la guàrdia i no van portar el joc de Scrabble reglamentari tal i com resen les bases de la Llisca. Jo porto 44 anys jugant a futbol, futbol-7 o futbol-sala i sempre m’he hagut de portar la samarreta i les botes. Estem massa ben acostumats.

Aquest fet va provocar que, en ser un nombre d’equips senar, sempre en quedés un a cadascuna de les 3 rondes sense poder jugar. És una llàstima, ja que amb el nou disseny de la Llisca, aquest fet no hagués passat si tots els equips haguessin fet els seus deures portant el reglamentari joc de Scrabble.

Propera parada, Scrabble a les fosques, un 12 hores de Scrabble, de 22:00 del dissabte 13 de desembre a 10:00 del diumenge 14 de desembre, a l’antiga fàbrica Fabra i Coats al barri de sant Andreu de Barcelona. Aneu preparant els vostres faristols i reservant aquesta nit màgica de Scrabble. Es faran 10 partides seguides sense parar. Ja rebreu més informació personalitzada.

Classificacions al final de la 2a jornada:

[iframe src=”https://docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0Auvux3WwdGspdGFFR3Vmb2tSSGJnUXJRSmUtTWVsMEE&single=true&gid=7&range=N45%3AZ62&output=html&widget=false” width=”100%” height=”350″] [iframe src=”https://docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0Auvux3WwdGspdGFFR3Vmb2tSSGJnUXJRSmUtTWVsMEE&single=true&gid=6&range=N133%3AZ181&output=html&widget=false” width=”100%” height=”840″]
La Llisca torna a passar per Baetulo
Etiquetat a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *