El proper dissabte 28 de març, a les 9.15 h, tindrà lloc la 6a jornada d’aquesta temporada de la LLISCA, organitzada pel Club Scrabble Sabadell al segon pis del  Centre Cívic de Cal Balsach (carretera de Prats de Lluçanès, 2) de Sabadell. Es prega puntualitat, la sala ha d’estar lliure a la una del migdia.

El diccionari arbitral que s’emprarà en aquesta jornada serà el DISC (Diccionari Informatitzat de l’Scrabble en Català), que al seu torn es basa en el Diccionari de la Llengua Catalana de l’Institut d’Estudis Catalans. I es jugarà amb rellotges d’escacs programats a 25 minuts per jugador, els equips participants hauran de portar un joc complet: tauler, faristols i fitxes i, si és possible, un rellotge d’escacs.

Us preguem que ompliu el formulari que hi ha a continuació (abans de les 23.59 hores del dijous 26 de març), per confirmar (o no) la vostra assistència en aquesta jornada, així com d’altres detalls que ens seran útils per a l’organització de la trobada. Recordeu que l’ordre dels jugadors de cada equip pot variar a cada jornada.

Jugadors comodins i equips demandants:

 • Jugador comodí: Si sou un jugador comodí amb disponibilitat per aquesta jornada, confirmeu la vostra assistència indicant “Jugador comodí” com a nom d’equip i el vostre nom i cognom com a jugador 1.
 • Equips demandants de comodí: Si el vostre equip no te els dos jugadors mínims per participar en aquesta jornada, podeu fer la confirmació d’assistència indicant “comodí” com un dels vostres jugadors inscrits.
 • Assignació: Els jugadors comodí confirmats s’assignaran als equips demandants per ordre d’inscripció d’ambdós, tenint en compte que un jugador comodí no pot jugar més d’una jornada amb el mateix equip. Mentre els equips demandants no tinguin un comodí assignat restaran com a pendents de confirmació per jugar en aquesta jornada.
 • Equips amb nous jugadors comodins: Si heu trobat un nou jugador comodí disposat a jugar amb vosaltres en aquesta jornada, podeu inscriure directament el vostre equip, indicant el nom del nou jugador comodí com un dels jugadors del vostre equip acompanyat de la paraula “comodí”. També cal que el nou jugador comodí s’inscrigui com a jugador comodí de la LLISCA en aquest formulari.

Continguts

Formulari de confirmació d’assistència:

  Correu-e

  Quin és el vostre equip?

  Assistireu a la jornada?

  Quins jugadors/es hi participaran?

  Jugador/a 1:

  Jugador/a 2:

  Jugador/a 3:

  Portareu rellotge d'escacs?

  (Són vàlids telèfons o tauletes amb l'aplicació adient)
  No

  Quan envieu el formulari rebreu un correu de confirmació, si no el rebeu feu-nos-ho saber a llisca@totescrable.cat.

  Equips confirmats:

  N Equip Jugador 1 Jugador 2 Jugador 3 R
  1  Carpe Diem Karma Duch  Marga Colillas
  2  Les gates  Rosa Maria Cot  Magda Falcó
  3  Llenega i Rovelló  Joan Andreu  Salvador Batlle  Maria Ribes
  4  Enllaçats per la Llengua  Carles Cassanyes  Eulàlia Llargués No
  5  Fènix  Elvira Sesé  Helena Berlanga No
  6  Parella de fet  Antonio Arcas  Joan Capdevila  Pep Vinyals
  7  Revolt Tim  Xavier Albons  Isaac Asensio  Antonio Caballero
  8 Micacos  Maria Lluïsa Penelas  Joan Barceló
  9  Ilíada  Albert Rico  Lluís Parera  Antònia Font
  10  3 de lletres  Muntsa Clotet Javier Larrañaga No

  Equips demandants de comodí:

  N Equip Jugador 1 R
  1  Delta Prat  Francesc Gelabert
  2  On Bas amb en Bas  Gabriel Bas No
  3  Els Tres Motsqueters  Eric Olmedo
  4 Artemisia Marta Rovira

  Comodins disponibles: Jordi Marzá

  Equips que no hi assistiran: Atots i Equip XL.

  6a jornada de la 3a LLISCA a Sabadell
  Etiquetat a:

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  Aquest web usa galetes pròpies i de tercers. Més informació...

  La configuració de les galetes d'aquest web està definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-vos una millor experiència de navegació. Si continueu visitant aquest lloc web sense canviar-ne la configuració, accepteu l'ús de galetes per a proporcionar-vos una millor experiència possible de navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de les galetes, o feu clic a "D'acord" de sota, aleshores esteu acceptant això.

  Tanca