El proper dissabte 28 de març, a les 9.15 h, tindrà lloc la 6a jornada d’aquesta temporada de la LLISCA, organitzada pel Club Scrabble Sabadell al segon pis del  Centre Cívic de Cal Balsach (carretera de Prats de Lluçanès, 2) de Sabadell. Es prega puntualitat, la sala ha d’estar lliure a la una del migdia.

El diccionari arbitral que s’emprarà en aquesta jornada serà el DISC (Diccionari Informatitzat de l’Scrabble en Català), que al seu torn es basa en el Diccionari de la Llengua Catalana de l’Institut d’Estudis Catalans. I es jugarà amb rellotges d’escacs programats a 25 minuts per jugador, els equips participants hauran de portar un joc complet: tauler, faristols i fitxes i, si és possible, un rellotge d’escacs.

Us preguem que ompliu el formulari que hi ha a continuació (abans de les 23.59 hores del dijous 26 de març), per confirmar (o no) la vostra assistència en aquesta jornada, així com d’altres detalls que ens seran útils per a l’organització de la trobada. Recordeu que l’ordre dels jugadors de cada equip pot variar a cada jornada.

Jugadors comodins i equips demandants:

 • Jugador comodí: Si sou un jugador comodí amb disponibilitat per aquesta jornada, confirmeu la vostra assistència indicant “Jugador comodí” com a nom d’equip i el vostre nom i cognom com a jugador 1.
 • Equips demandants de comodí: Si el vostre equip no te els dos jugadors mínims per participar en aquesta jornada, podeu fer la confirmació d’assistència indicant “comodí” com un dels vostres jugadors inscrits.
 • Assignació: Els jugadors comodí confirmats s’assignaran als equips demandants per ordre d’inscripció d’ambdós, tenint en compte que un jugador comodí no pot jugar més d’una jornada amb el mateix equip. Mentre els equips demandants no tinguin un comodí assignat restaran com a pendents de confirmació per jugar en aquesta jornada.
 • Equips amb nous jugadors comodins: Si heu trobat un nou jugador comodí disposat a jugar amb vosaltres en aquesta jornada, podeu inscriure directament el vostre equip, indicant el nom del nou jugador comodí com un dels jugadors del vostre equip acompanyat de la paraula “comodí”. També cal que el nou jugador comodí s’inscrigui com a jugador comodí de la LLISCA en aquest formulari.

Formulari de confirmació d’assistència:

  Correu-e

  Quin és el vostre equip?

  Assistireu a la jornada?

  Quins jugadors/es hi participaran?

  Jugador/a 1:

  Jugador/a 2:

  Jugador/a 3:

  Portareu rellotge d'escacs?

  (Són vàlids telèfons o tauletes amb l'aplicació adient)
  No

  Quan envieu el formulari rebreu un correu de confirmació, si no el rebeu feu-nos-ho saber a llisca@totescrable.cat.

  Equips confirmats:

  [table sort=”desc,asc”]

  N, Equip, Jugador 1, Jugador 2, Jugador 3, R

  1, Carpe Diem, Karma Duch, Marga Colillas,, Sí

  2, Les gates, Rosa Maria Cot, Magda Falcó,, Sí

  3, Llenega i Rovelló, Joan Andreu, Salvador Batlle, Maria Ribes, Sí

  4, Enllaçats per la Llengua, Carles Cassanyes, Eulàlia Llargués,, No

  5, Fènix, Elvira Sesé, Helena Berlanga,, No

  6, Parella de fet, Antonio Arcas, Joan Capdevila, Pep Vinyals, Sí

  7, Revolt Tim, Xavier Albons, Isaac Asensio, Antonio Caballero, Sí

  8, Micacos, Maria Lluïsa Penelas, Joan Barceló,, Sí

  9, Ilíada, Albert Rico, Lluís Parera, Antònia Font, Sí

  10, 3 de lletres, Muntsa Clotet, Javier Larrañaga,, No

  [/table]

  Equips demandants de comodí:

  [table sort=”desc,asc”]

  N, Equip, Jugador 1, R

  1, Delta Prat, Francesc Gelabert, Sí

  2, On Bas amb en Bas, Gabriel Bas, No

  3, Els Tres Motsqueters, Eric Olmedo,

  4, Artemisia, Marta Rovira, Sí

  [/table]

  Comodins disponibles: Jordi Marzá

  Equips que no hi assistiran: Atots i Equip XL.

  6a jornada de la 3a LLISCA a Sabadell
  Etiquetat a:

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *