2015-03-28 11.39.41La 3a Lliga Itinerant de Scrabble en Català (LLISCA) continua el seu recorregut pels diferents clubs d’escrable de Catalunya. Després de passar per Barcelona, el Prat de Llobregat, Badalona, Sant Cugat del Vallès i Manresa, el dia 28 de març va tornar al Vallès: el Centre Cívic de Can Balsach de la Creu Alta, seu de les trobades setmanals del Club de Scrabble de Sabadell, va acollir la 6a jornada d’aquesta competició.

L’inici de la Setmana Santa va influir en l’absència d’uns quants equips (6), dos dels quals anaven en les primeres posicions. Els jugadors que en aquesta jornada es van presentar sense equip van poder jugar perquè es van formar dos equips fantasmes, els resultats dels quals no compten per a la classificació per equips.

Una gran igualtat entre els equips va presidir tota la jornada: 12 dels 18 enfrontaments van acabar amb empat (1-1) i, per tant, les variacions a la classificació són mínimes. Quan falten dues jornades, es manté destacat -i virtual campió- l’equip Els Tres Motsqueters (Eric Olmedo, Joan Montané i Balbina Brescó). El segueixen Enllaçats per la Llengua (Carles Cassanyes, Eulàlia Llargués i Salut Arús), que van obtenir bons resultats jugant a casa i guanyen un lloc- i Equip XL (Àlex Abad i Salvador Comelles).

Individualment, la jornada sabadellenca va ser propícia per als jugadors locals, sobretot per a Carles Cassanyes i Salvador Batlle, que, juntament amb Marta Rovira, van guanyar les tres partides. Aquest bons resultats els han catapultat a les tres primeres posicions: Carles Cassanyes passa a la primera posició provisional, Marta Rovira és segona i Salvador Batlle puja fins a la tercera posició. No podem oblidar, però, que es van veure beneficiats per l’absència d’alguns jugadors (Balbina Brescó, Joan Montané), que de moment perden posicions perquè no han jugat almenys un 50% de les partides. Per tant, es manté l’emoció i les darreres jornades seran decisives.

Carles Cassanyes

Fotografies de la jornada:

Podeu veure algunes fotografies més d’aquesta jornada al blog del Club Scrabble Sabadell.

Classificacions al final de la 6a jornada:

[iframe src=”https://docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0Auvux3WwdGspdGFFR3Vmb2tSSGJnUXJRSmUtTWVsMEE&single=true&gid=7&range=N135:Z152&output=html&widget=false” width=”100%” height=”330″] [iframe src=”https://docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0Auvux3WwdGspdGFFR3Vmb2tSSGJnUXJRSmUtTWVsMEE&single=true&gid=6&range=N394:Z446&output=html&widget=false” width=”100%” height=”905″]

Podeu veure la resta de resultats en aquesta pàgina.

La LLISCA torna a passar per Sabadell
Etiquetat a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *