llisca0Surt el sol a la plana bagenca i es respira ambient de LLISCA! De mica en mica van arribant els equips i jugadors que participaran en aquesta jornada després de superar les pitjors adversitats (és a dir, trobar aparcament al nucli antic de Manresa), i es reuneixen al Café del Taller, un local acollidor que debuta com a amfitrió de la competició.

llisca1A l’ombra d’un enorme mapamundi, es disposen els taulers i faristols i arrenquen les partides sense fer-se pregar. L’espai no sobra precisament, i els diàlegs exaltats dels jugadors ressonen però es van apagant progressivament en agafar les set fitxes i activar els rellotges.

Acaba la primera ronda i ja tenim sorpreses. En l’enfrontament entre els equips Revolt Tim i On Bas amb en Bas, concretament a la partida entre Xavier Albons i Miquel Sesé, es produeix ni més ni menys que un empat!! 408 punts de cada jugador que signen taules i destaroten l’harmonia del sistema de puntuacions…

llisca2La resta del matí transcorre sense més incidents, deixant jugades centenàries per la posteritat (fins a quatre, a càrrec d’Eulàlia Llargués, Albert Rico, Eric Olmedo i Anna Rodrigo, que s’emporta la palma amb un INCENDIE de 140 punts), i un elegant detall de la Balbina Brescó, que va arrissar amb ARRISSIN! Al final del dia, no tenim gaire moviment a la classificació general: Els Tres Motsqueters continuen líders, seguits de l’Equip XL i els Enllaçats per la Llengua. En caire individual, la Balbina Brescó encapçala la classificació de nou amb un espectacular percentatge de victòria de 87,50%, i no gaire enrere es troben en Carles Cassanyes i en Gabriel Bas.

Un cop enllestida la jornada de LLISCA, els jugadors van fent via. Alguns marxen a casa a gaudir de la resta del cap de setmana; uns altres volen tastar la gastronomia local. Sigui com sigui, tothom penja els faristols temporalment i ens citem tots al proper destí de la Lliga: Sabadell!

Eric Olmedo

Classificacions al final de la 5a jornada:

[iframe src=”https://docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0Auvux3WwdGspdGFFR3Vmb2tSSGJnUXJRSmUtTWVsMEE&single=true&gid=7&range=N111%3AZ128&output=html&widget=false” width=”100%” height=”330″] [iframe src=”https://docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0Auvux3WwdGspdGFFR3Vmb2tSSGJnUXJRSmUtTWVsMEE&single=true&gid=6&range=N330%3AZ382&output=html&widget=false” width=”100%” height=”905″]
La LLISCA torna a Manresa a l’ombra del mapamundi
Etiquetat a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *