Aquest dissabte 16 de maig, de 10 a 13 h, tindrà lloc la 7a (i penúltima) jornada d’aquesta temporada de la LLISCA, organitzada per Scrabble Matadepera, al carrer de Joan Paloma 1 de Matadepera.

El diccionari arbitral que s’emprarà en aquesta jornada serà el DISC (Diccionari Informatitzat de l’Scrabble en Català), que al seu torn es basa en el Diccionari de la Llengua Catalana de l’Institut d’Estudis Catalans. I es jugarà amb rellotges d’escacs programats a 25 minuts per jugador, els equips participants hauran de portar un joc complet: tauler, faristols i fitxes i, si és possible, un rellotge d’escacs.

Us preguem que ompliu el formulari que hi ha sota, abans de les 12 del migdia del divendres 15 de maig, per confirmar (o no) la vostra assistència en aquesta jornada, així com d’altres detalls que ens seran útils per a l’organització de la trobada. Recordeu que l’ordre dels jugadors de cada equip pot variar a cada jornada.

Jugadors comodins i equips demandants:

 • Jugador comodí: Si sou un jugador comodí amb disponibilitat per aquesta jornada, confirmeu la vostra assistència indicant “Jugador comodí” com a nom d’equip i el vostre nom i cognom com a jugador 1.
 • Equips demandants de comodí: Si el vostre equip no te els dos jugadors mínims per participar en aquesta jornada, podeu fer la confirmació d’assistència indicant “comodí” com un dels vostres jugadors inscrits.
 • Assignació: Els jugadors comodí confirmats s’assignaran als equips demandants per ordre d’inscripció d’ambdós, tenint en compte que un jugador comodí no pot jugar més d’una jornada amb el mateix equip. Mentre els equips demandants no tinguin un comodí assignat restaran com a pendents de confirmació per jugar en aquesta jornada.
 • Equips amb nous jugadors comodins: Si heu trobat un nou jugador comodí disposat a jugar amb vosaltres en aquesta jornada, podeu inscriure directament el vostre equip, indicant el nom del nou jugador comodí com un dels jugadors del vostre equip acompanyat de la paraula “comodí”. També cal que el nou jugador comodí s’inscrigui com a jugador comodí de la LLISCA en aquest formulari.

Continguts

Formulari de confirmació d’assistència:

  Correu-e

  Quin és el vostre equip?

  Assistireu a la jornada?

  Quins jugadors/es hi participaran?

  Jugador/a 1:

  Jugador/a 2:

  Jugador/a 3:

  Portareu rellotge d'escacs?

  (Són vàlids telèfons o tauletes amb l'aplicació adient)
  No

  Quan envieu el formulari rebreu un correu de confirmació, si no el rebeu feu-nos-ho saber a llisca@totescrable.cat.

  Equips confirmats:

  N Equip Jugador 1 Jugador 2 Jugador 3 R
  1  Equip XL  Salvador Comelles Àlex Abad No
  2  Fènix  Elvira Sesé  Helena Berlanga No
  3  Artemisia  Albert Rodríguez  Marta Rovira
  4  Les gates  Rosa Maria Cot  Magda Falcó No
  5  Carpe Diem Karma Duch  Marga Colillas
  6  On Bas amb en Bas  Miquel Sesé Gabriel Bas
  7  Llenega i Rovelló  Joan Andreu  Salvador Batlle
  8  Ilíada  Albert Rico  Lluís Parera  Ignasi Wert
  9  Parella de fet  Antonio Arcas  Joan Capdevila
  10  Enllaçats per la Llengua  Carles Cassanyes  Eulàlia Llargués No
  11  3 de lletres  Muntsa Clotet  Javier Larrañaga No

  Equips demandants de comodí:

  N Equip Jugador R
  1 Delta Prat Francesc Gelabert
  2  Revolt Tim  Xavier Albons

  Jugadors comodí disponibles: Jordi Marzá

  Equips que no hi assistiran: Atots i Els Tres Motsqueters.

  7a jornada de la 3a LLISCA a Matadepera
  Etiquetat a:

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  Aquest web usa galetes pròpies i de tercers. Més informació...

  La configuració de les galetes d'aquest web està definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-vos una millor experiència de navegació. Si continueu visitant aquest lloc web sense canviar-ne la configuració, accepteu l'ús de galetes per a proporcionar-vos una millor experiència possible de navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de les galetes, o feu clic a "D'acord" de sota, aleshores esteu acceptant això.

  Tanca