El dissabte dia 16 es va celebrar la setena jornada de la Llisca, a la localitat vallesana de Matadepera. Els escrablistes van ser rebuts al Casal d’Avis, comés tradicional, que estava preparat expressament per a l’esdeveniment. El dia era clar i assolellat i els organitzadors fins i tot van estudiar la possibilitat de jugar a l’espai exterior. L’àrea de joc estava curosament delimitada, amb espai suficient, ventilació i finestrals amb vistes. Al costat hi havia la sala-bar, on els que van arribar amb temps van poder gaudir d’un reconfortant refrigeri. I encara disposaven de l’esmentat espai exterior, en el qual els fumadors van poder anar a fer tertúlia i prendre el sol, i fins i tot s’hi va jugar alguna partida de la tercera ronda.

S’hi havien inscrit onze equips, i els jugadors que van quedar penjats van formar dos equips fantasma. Es va tornar a notar l’absència dels líders, Els Tres Motsqueters, que es veu que pensen guanyar la Llisca sense moure’s (gaire) de Manresa. Pel que fa als resultats, van estar molt anivellats. Només hi va haver un jugador guanyador de totes tres partides, però cap equip no va arreplegar tots els punts en joc.

En la classificació general continuen primers, com s’ha dit, els bagencs absents, però Enllaçats per la llengua, en segon lloc, no els deixen de petja. Ara bé, mirant la classificació, podem dir que els seguiran la petja però no arribaran a tocar-los el peu. En tercer lloc se situa un dels equips del club amfitrió, l’Equip XL, que encara ho té una mica més difícil.

Tocant a la classificació individual, el sabadellenc Carles Cassanyes continua líder amb unes xifres envejables: 21 partides jugades i un 80,95% de victòries, amb una mitjana de 2,7 scrabbles per partida. La Marta Rovira li va immediatament darrere amb un 76,19% de partides guanyades. Amb més del 70% de partides guanyades trobem, en ordre descendent, en Salvador Batlle, l’Eric Olmedo i en Gabriel Bas.

El dia 27 de juny, a Molins de Rei, se celebrarà la vuitena i última jornada d’aquesta Tercera Llisca, amb repartiment de premis i el clàssic dinar de germanor organitzat per la colla de Molins de Rei, impulsors i dinamitzadors del torneig.

Fins aleshores, salut i escarrassos!

Crònica d’Albert Rico (Alberri)

Matadepera rep la LLISCA
Etiquetat a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *