El proper dissabte 10 de novembre encetem la 7a temporada de la LLISCA (2018-2019) a Badalona. El format es mantindrà com la temporada passada, prioritzant la participació d’equips integrats per 2 o 3 jugadors, però permetent també la inscripció de jugadors individuals.

Tenim planificades 6 jornades (Badalona, el Prat de Llobregat, el Vendrell, Manresa, Sabadell i Matadepera) amb la possibilitat de fer-ne alguna més, que encara està pendent de concretar. A la pàgina de la setena temporada de la LLISCA trobareu totes les dates previstes. Apunteu-vos-les a les vostres agendes!

Per a més informació sobre la jornada inaugural, i per confirmar-hi la vostra assistència, aneu a la pàgina de la jornada de la LLISCA a Badalona.

Comença la 7a temporada de la LLISCA!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *