El proper 17 de desembre comença el 4t AJUSCATS, el campionat d’Aparaulats que organitza l’AJUSC. Les inscripcions estan obertes fins el 15 de desembre!

La principal novetat d’aquesta temporada 2018/2019 és que el 4t AJUSCATS constarà de dues competicions, per inspiració directa en la lliga argentina de futbol, amb un Torneig d’obertura, entre el 17 de desembre de 2018 i el 24 de febrer de 2019, i un Torneig de cloenda, entre l’1 d’abril i el 9 de juny de 2019. A més, cadascun d’aquests tornejos tindrà diverses divisions de fins a 25 jugadors, amb ascensos i descensos de categoria.

Un altre canvi important en la dinàmica de la competició és que aquesta temporada el responsable de comunicar el resultat de la partida és el jugador que l’acaba, de manera que recomanem que tan bon punt es faci la darrera jugada, es comuniqui el resultat final de la partida mitjançant el formulari.

Per conèixer tots els detalls i novetats d’aquesta quarta edició de l’AJUSCATS podeu consultar la normativa del 4t AJUSCATS  i formalitzar-hi la vostra inscripció fins el 15 de desembre!

Torna l’AJUSCATS: Lliga d’Apalabrados amb divisions!

4 thoughts on “Torna l’AJUSCATS: Lliga d’Apalabrados amb divisions!

 • 18 de desembre de 2018 a les 8.38
  Enllaç permanent

  Bon dia,

  Soc jordi.gonzalez7773, no trobo com començar a jugar.

  Gràcies

  Respondre
  • 18 de desembre de 2018 a les 8.48
   Enllaç permanent

   Hola Jordi, hauries d’haver rebut un correu electrònic, la nit de diumenge a dilluns, amb explicacions sobre l’inici del campionat. Revisa el correu brossa o safates de promocions, per si el correu t’hagués anat allà. De totes maneres, aquí tens la pàgina principal del 4t AJUSCATS des d’on podràs accedir a la informació de totes les divisions.

   Respondre
 • 18 de desembre de 2018 a les 20.04
  Enllaç permanent

  Bona tarda nois.

  Haig de jugar amb @jordi.gonzalez7773 i no m’apareix com a jugador.

  Podeu mirar si aquest és el seu nickname bo?

  Una abraçada i felicitats per la currada.

  Miquel Sesé
  @micses

  Respondre
  • 19 de desembre de 2018 a les 8.48
   Enllaç permanent

   Hola Miquel, efectivament l’usuari era incorrecte, hem contactat amb ell i faltava un punt entre gonzalez i els números. L’usuari correcte és @jordi.gonzalez.7773 i ja l’hem corregit a totes les taules.

   Una abraçada i gràcies!

   Respondre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *