El passat 12 de maig va celebrar-se el 9è Campionat de Scrabble de Badalona, al Casal de Gent Gran del Centre de Badalona, a qui agraïm la seva col·laboració perquè la jornada es desenvolupés a la perfecció.

El campió del 9è Campionat de Badalona va ser en Lluís de Yzaguirre i el segon classificat va ser l’Adrià Maynés, tots dos empatats amb 5 victòries de les 6 partides que es van jugar, però el major diferencial de punts va inclinar la balança en favor de Lluís de Yzaguirre. La tercera classificada va ser la Marta Rovira, amb el major diferencial de punts d’entre els 6 jugadors empatats a 4 victòries.

Pel que fa a la resta de premis del campionat, la Balbina Brescó s’endugué el premi a la millor jugada del campionat amb un ESQUINÇAT de 131 punts. La millor jugada amb la lletra B també va ser de la Balbina que va jugar un ENSOBREN de 89 punts però, com que els premis no són acumulables, el premi va ser per l’Elvira Sesé que havia fet un BOTAVEN de 86 punts, només a 3 punts de la millor jugada. El jugador amb major nombre de Scrabbles va ser en Xavier Albons, amb 16 Scrabbles, empatat amb en Lluís de Yzaguirre (que no podia optar al premi perquè no són acumulables) però, per un error en el recompte, el premi el va recollir en Salvador Batlle i no va ser fins uns dies després que es va detectar l’errada. Demanem disculpes per aquest error.

Per acabar, en Joan Barceló, l’amfitrió de la jornada, va sortejar un parell de premis més: unes xocolatines amb les lletres “Scrabble Badalona” que li van tocar a la Magda Falcó i un pernil que va anar a parar a les mans de l’Adrià Maynés.

Continguts

Resultats del campionat:

Lluís de Yzaguirre guanya el 9è Campionat de Scrabble de Badalona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web usa galetes pròpies i de tercers. Més informació...

La configuració de les galetes d'aquest web està definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-vos una millor experiència de navegació. Si continueu visitant aquest lloc web sense canviar-ne la configuració, accepteu l'ús de galetes per a proporcionar-vos una millor experiència possible de navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de les galetes, o feu clic a "D'acord" de sota, aleshores esteu acceptant això.

Tanca