Edicions corresponents al I Campionat de Scrabble Ciutat de Mallorca i a les jornades 3 i 4 de la 7a LLISCA.

Ja estan publicades les edicions 111 i 112 del BARRUF, el rànquing de jugadors de Scrabble clàssic elaborat per l’AJUSC. L’edició 111 correspon al I Campionat de Scrabble Ciutat de Mallorca, organitzat pel Club Scrabble Palma, i el 112 correspon a la 3a i la 4a jornades de la 7a temporada de la LLISCA, celebrades al Vendrell i a Manresa respectivament.

Canvis més rellevants:

  • Lina Riera incrementa el seu BARRUF en 61 punts i puja 14 posicions al rànquing, després de convertir-se en campiona del I Ciutat de Mallorca.
  • Carles Cassanyes se situa en la 3a posició general del BARRUF 112.
  • Albert Rico i Salvador Batlle assoleixen la categoria d’experts.

Amb aquestes actualitzacions del BARRUF ja tenim el rànquing al dia pel 10è Campionat de Scrabble de Badalona, que se celebrarà aquest dissabte, i la 5a jornada de la LLISCA a Sabadell, que es jugarà el proper dissabte 18 de maig.

Consulta les darreres edicions i tota la informació d’aquest rànquing a la pàgina del BARRUF.

Publicades les edicions 111 i 112 del BARRUF
Etiquetat a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web usa galetes pròpies i de tercers. Més informació...

La configuració de les galetes d'aquest web està definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-vos una millor experiència de navegació. Si continueu visitant aquest lloc web sense canviar-ne la configuració, accepteu l'ús de galetes per a proporcionar-vos una millor experiència possible de navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de les galetes, o feu clic a "D'acord" de sota, aleshores esteu acceptant això.

Tanca