Poc després de la 1 d’aquesta matinada passada s’han publicat totes les pàgines de la 1a Fase del 6è AJUSCATS, el Campionat d’Apalabrados de l’AJUSC.

De ben segur que els jugadors més impacients i noctàmbuls ja hauran començat a mirar contra qui els toca jugar en aquesta primera setmana i hauran iniciat les partides que els corresponen.

Com participar en l’AJUSCATS

Per saber contra qui heu de jugar cada setmana, aneu a la pàgina del 6è AJUSCATS, on trobareu l’accés a cadascuna de les divisions. Si no sabeu a quina divisió esteu, consulteu l’assignació de divisions.

Quan entreu a la pàgina de la vostra divisió veureu que hi ha 3 pestanyes: la primera té informació general, la segona els Aparellaments i la tercera conté la Classificació.

A la pestanya dels Aparellaments cada setmana, la nit de dissabte a diumenge, apareixeran les 3 rondes noves de la setmana. Si cliqueu al títol de cada ronda, es desplegaran tots els aparellaments de la ronda en qüestió.

Heu d’aparèixer a cadascuna de les rondes, unes setmanes iniciareu 1 partida i altres setmanes n’haureu d’iniciar 2.

Cada fila dels aparellaments representa una partida: Si ets a l’esquerra, et toca començar la partida al jugador de la teva dreta. Si ets a la dreta, has d’esperar que t’iniciïn la partida.

NOVETAT: Si arriba el dimecres, ets el jugador de la dreta, i no t’han iniciat la partida, pots iniciar-li tu la partida al jugador de l’esquerra, prenent-li l’avantatge de començar!

A la pestanya de Classificació hi ha els resultats de cadascun dels jugadors. Si cliques al nom de cadascú, tindràs tots els seus resultats comunicats i la seva llista de partides pendents i jugades. Aquesta és l’opció més còmoda per saber contra qui has de jugar i les partides que tens pendents.

El jugador que fa l’última tirada de la partida ha de comunicar-ne el resultat, a través de la mateixa pàgina on es publiquen els aparellaments, clicant a la fletxa blava de la dreta. Si per qualsevol motiu, el jugador que ha acabat la partida triga a comunicar el resultat, pot fer-ho l’altre jugador.

Hi ha un termini de fins a 3 setmanes per jugar cadascuna de les rondes, si la partida s’allarga més, o no es comunica el resultat dins del termini, ja no serà possible comunicar-ne el resultat i podran ser penalitzats tots 2 jugadors.

NOVETAT: Les partides s’han d’iniciar en el mode Clàssic de la nova versió de l’Apalabrados (sense les “ajudetes” disponibles). Si jugues habitualment amb l’antiga versió de l’Apalabrados o amb l’Apalabrados per a Facebook, has de començar la partida des de la nova versió de l’Apalabrados al mòbil o tablet. Si li toca iniciar la partida a l’altre jugador, entra al nou Apalabrados per comprovar que la partida te l’ha iniciat en el mode Clàssic. Un cop iniciada la partida, o comprovat que te l’han iniciat en mode Clàssic, podràs jugar la resta de la partida amb l’antiga versió o des del Facebook.

Comprovar que les partides són en mode Clàssic: Les partides en mode clàssic tenen l’etiqueta “Clàssic” a la cantonada superior esquerra de la llista de partides de la nova aplicació. Quan s’entra a la partida des del nou Apalabrados, també s’indica la paraula “Clàssic” a sota dels noms dels jugadors. Si la partida fos en mode Casual, en aquest mateix espai hi hauria les “ajudetes”.

Nova versió de l'Apalabrados

Més informació sobre la nova versió a la nostra pàgina sobre l’Apalabrados.

Per qualsevol dubte, consulteu la normativa del campionat o consulteu-nos.

Comença la 1a Fase del 6è AJUSCATS: instruccions bàsiques

8 thoughts on “Comença la 1a Fase del 6è AJUSCATS: instruccions bàsiques

  • 21 de febrer de 2021 a les 13.06
    Enllaç permanent

    Bon dia!
    Sóc @santacreu26
    A la 1ra ronda he d’iniciar partida a @Marquet82 i no em deixa.
    Què es fa en aquets cas?
    Gràcies

    Respondre
    • 21 de febrer de 2021 a les 13.48
      Enllaç permanent

      Hola Odina, ja li has escrit una incidència, oi? Tenim constància d’algun altre cas, li escrivim per buscar la manera de solucionar-ho.

      Respondre
  • 10 de març de 2021 a les 16.51
    Enllaç permanent

    Què passa quan un jugador deixa de jugar a mitja partida?

    Respondre
    • 11 de març de 2021 a les 9.54
      Enllaç permanent

      Hola Albert, depèn de si la partida ha arribat a expirar o no.

      Si la partida expira (més de 7 dies sense tirar) se li dóna per perduda.

      Si està uns dies sense tirar, sense arribar a expirar, no passa res. Pots enviar-li un missatge pel xat de l’Apalabrados, o des de la pàgina d’incidències de la teva divisió, per recordar-li que tiri. El termini per jugar cada partida és de fins a 3 setmanes, vigileu que no s’esgoti.

      Salutacions!

      Respondre
  • 14 de març de 2021 a les 19.40
    Enllaç permanent

    Bona tarda!
    Que passa si dissabtes quant es tanca una ronda no hem acabat la partida perquè l’oponent tarda molts dies en fer una tirada? Poso el resultat que hi hagi en aquell moment a la partida?

    Merci!

    Respondre
    • 16 de març de 2021 a les 22.42
      Enllaç permanent

      Hola Anna, si s’acaba el termini i la partida no s’ha acabat, no es pot enviar el resultat i la partida queda sense resultat per als 2 jugadors implicats.

      Respondre
  • 18 de febrer de 2022 a les 21.05
    Enllaç permanent

    Només s’ha de jugar una partida amb cada contrincant, o bé dues no em queda clar, perdoneu però és la primera vegada que faig la lliga. Gràcies!

    Respondre
    • 19 de febrer de 2022 a les 11.59
      Enllaç permanent

      Hola Àngels, només cal jugar una partida amb cada contrincant.

      Respondre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *