AJUSCATS: Campionat d'Aparaulats de l'AJUSC

Som a les portes de finalitzar la 1a Fase del 6è AJUSCATS i és el moment d’obrir les inscripcions de la 2a Fase, que es jugarà entre el 2 de maig i el 3 de juliol de 2021.

Novetats de la 6a temporada de l’AJUSCATS

Resum dels principals canvis respecte al 5è AJUSCATS i edicions anteriors:

 • Quan un jugador que feia temps que no participava en l’AJUSCATS volia tornar a jugar-hi, abans es reincorporava entrant des de la darrera divisió, partint de zero, com un nou jugador. A partir d’ara només se’l farà baixar 1 divisió per cada fase o edició en què no hagi participat des de la darrera vegada. Més informació al punt 4.2 de la normativa.
 • Els aparellaments de cada setmana es donaran a conèixer la nit de dissabte a diumenge, en temporades anteriors es donaven a conèixer la nit de diumenge a dilluns. Així, tenint en compte que la majoria de gent té festa els diumenges i treballa els dilluns, creiem que afavorirà que es comencin la majoria de partides dins del termini.
 • Si el jugador de la columna de l’esquerra de la taula d’aparellaments no comença la seva partida entre diumenge i dimarts, el jugador de la dreta tindrà dret a començar la partida a partir de dimecres, prenent-li aquest lleuger avantatge al seu contrincant.

Actualització de l’Apalabrados

La majoria haureu notat que en els darrers mesos l’aplicació de l’Apalabrados ha tingut una gran actualització amb un canvi de disseny molt important i amb l’afegit de les “ajudetes”, que poden desvirtuar una competició com aquesta.

Afortunadament, després de les queixes de molts usuaris descontents amb els canvis del nou Apalabrados, els seus desenvolupadors van introduir el mode Clàssic, que permet jugar partides sense les “ajudetes”.

El problema és que per participar en l’AJUSCATS serà imprescindible jugar amb la nova versió de l’aplicació, per tal de poder iniciar les partides en aquesta modalitat i poder comprovar que els teus contrincants també ho han fet.

Al punt 11 de la normativa del 6è AJUSCATS s’explica com afecta el Nou Apalabrados al campionat. També teniu més informació sobre la Nova versió de l’Apalabrados a la nostra pàgina sobre l’Apalabrados en català.

Apunta’t a l’AJUSCATS

Les inscripcions a la 2a Fase del 6è AJUSCATS estan obertes fins al 28 d’abril de 2021 (inclòs). Llegiu la normativa completa per conèixer tots els detalls i novetats del campionat.

Obrim les inscripcions de la 2a Fase del 6è AJUSCATS

2 thoughts on “Obrim les inscripcions de la 2a Fase del 6è AJUSCATS

 • 26 d'abril de 2021 a les 16.21
  Enllaç permanent

  @mobarex. Sense voler, m’he inscrit dues vegades. Surto a la llista amb el n. 92, i 93.
  Agrairia borreu, una de les dues

  Respondre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *