Sala preparadaEl passat dissabte 20 de gener es va celebrar la 2a jornada de la LLISCA i la 2a partida de la DISCA al Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa del Prat de Llobregat. La jornada va ser organitzada pel club Scrabble Delta Prat.

Al matí es van jugar les 3 rondes de la jornada de la LLISCA al Prat, on van tenir un paper molt destacat l’Eulàlia Llargués i la Maria Ribes, que totes dues van guanyar les tres partides que van jugar. Així doncs, la sabadellenca Eulàlia Llargués es va enfrontar amb Ramon Josep Colell, Francesc Gelabert i Felipe Calvo derrotant-los a tots tres i aconseguint així la primera posició de la classificació general de la LLISCA, ja que a la primera jornada no va poder participar-hi i guanyant totes les partides de la segona jornada se situa com la única jugadora amb el 100% de victòries. Per la seva banda l’eivissenca, afincada a Moià, Maria Ribes va guanyar a la Marta Rovira, en Carles Cassanyes i l’Eric Olmedo, ni més ni menys que la 5a, el 4t i el 1r classificats de la jornada anterior, saltant la Maria de l’11a posició, assolida en la primera jornada, a la 4a de la classificació general vigent amb un 80% de victòries. En l’apartat dels mots valuosos podem destacar que en Joan Montané va fer un ENGANYIS de 114 punts que se situa com a millor mot fins al moment.

Recordeu que podeu consultar la classificació individual i per equips, els mots més valuosos i els resultats de totes les partides de la 6a temporada de la LLISCA.

Guanyadors de la DISCA al PratA la tarda va tenir lloc la segona partida de la DISCA d’aquesta temporada, que va estar dirigida pel Francesc Gelabert, fent d’amfitrió de la jornada pratenca. El guanyador d’aquesta partida va ser l’Octavian Mocanu, amb 721 punts i un 86% de rendiment, el segon classificat va ser en Carles Cassanyes, amb 701 punts i un 83% d’efectivitat, i la Marta Rovira va quedar en tercera posició amb 688 punts i un 82% respecte al màster.

Podeu veure la classificació completa i tots els detalls de la partida a la taula de resultats.

Properes jornades: Recordeu que el dissabte vinent, 24 de febrer, hi haurà la tercera jornada de la LLISCA a Manresa on ja podeu confirmar-hi la vostra assistència. I aprofitem l’avinentesa també per fer-vos saber que hem afegit una nova jornada conjunta de la LLISCA i la DISCA a Cerdanyola del Vallès pel proper 17 de març, apunteu-vos-la a les vostres agendes!

Eulàlia Llargués i Maria Ribes arrasen a la LLISCA i Octavian Mocanu guanya la DISCA del Prat

Un pensament en “Eulàlia Llargués i Maria Ribes arrasen a la LLISCA i Octavian Mocanu guanya la DISCA del Prat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *