El proper 17 de desembre comença el 4t AJUSCATS, el campionat d’Aparaulats que organitza l’AJUSC. Les inscripcions estan obertes fins el 15 de desembre!

La principal novetat d’aquesta temporada 2018/2019 és que el 4t AJUSCATS constarà de dues competicions, per inspiració directa en la lliga argentina de futbol, amb un Torneig d’obertura, entre el 17 de desembre de 2018 i el 24 de febrer de 2019, i un Torneig de cloenda, entre l’1 d’abril i el 9 de juny de 2019. A més, cadascun d’aquests tornejos tindrà diverses divisions de fins a 25 jugadors, amb ascensos i descensos de categoria.

Un altre canvi important en la dinàmica de la competició és que aquesta temporada el responsable de comunicar el resultat de la partida és el jugador que l’acaba, de manera que recomanem que tan bon punt es faci la darrera jugada, es comuniqui el resultat final de la partida mitjançant el formulari.

Per conèixer tots els detalls i novetats d’aquesta quarta edició de l’AJUSCATS podeu consultar la normativa del 4t AJUSCATS  i formalitzar-hi la vostra inscripció fins el 15 de desembre!

Torna l’AJUSCATS: Lliga d’Apalabrados amb divisions!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web usa galetes pròpies i de tercers. Més informació...

La configuració de les galetes d'aquest web està definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-vos una millor experiència de navegació. Si continueu visitant aquest lloc web sense canviar-ne la configuració, accepteu l'ús de galetes per a proporcionar-vos una millor experiència possible de navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de les galetes, o feu clic a "D'acord" de sota, aleshores esteu acceptant això.

Tanca